Ha lejár a gyes, akkor akár másnaptól lehetek táppénzen veszélyeztetett kismamaként?
Volt egy vetélésem tavaly a 4. hónapban. Most lett biztos, hogy baba van. Sajnos megint nagyon nehezen viselem, de reméljük a legjobbakat!!
Eddig úgy terveztem, hogy munkanélkülire megyek majd, mivel nem tudnak visszavenni 6 órába, a kisfiam pedig kezdi majd az ovit. Semmi segítségem nincs, aki segítene áthidalni a betegeskedő időszakokat,az oviba szoktatást, így nem tudom vállalni a 12 órát, illetve nem is szeretném, plusz a hétvége.
Nyugodtan benthagyhatod a szabikat, jól fog még jönni a második baba után.
És igen, sajnos a minimálbér után fogják számolni.
Gondoltam jelentkezem, hogy leírjam jelenleg hol állok, vagyis sehol!
A munkáltatóm nem akarja sem kiadni, sem kifizetni a szabikat!!!:( Egy volt kolléganőm is perli már lassan 1 éve emiatt, őt sem vette vissza gyes után, nem is fizetett neki semmit, de eddig sehol semmi eredménye.
Tudom jelentsem fel, de addig mi lesz? Lógok a levegőben? Most el vagyok keseredve, de majd csak lesz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!