Ha kismamaként járok fősulira/egyetemre, kell fizetnem ha költséges vagyok?
Csak részismeretire járok szóval az évben 6 tantárgyam van 12 kredit és annak az ára 36000 lenne, de ma megint azt hallottamhogy kismamáknak nem kell, de TO nem volt hogy megkérdezzem :)
Köszi
Évek óta eltörölték már a kismamáknak a tandíj mentességet.
Én is fizetek,pedig GYESen is vagyok és ráadásul terhes is vagyok.
Én is gyeden is vagyok meg kismama is vagyok! És én is így tudtam mint ahogy Ti írjátok!
De az egyik barátnőm mondta, hogy tavaly a csoporttársa azt mondta hogy semmit nem kell fizetnie mert kismama!
Meg hogy most volt beiratkozni egy ismerőse és azt a választ kapta kedvezmény (anyagi) csak kismamáknak jár!
Így arra gondoltam visszahozták ezt a nem is olyan rossz szabályt
Az nem lehet, hogy az ismerős arra gondolt, hogy AZÉRT vették fel államira, mert kismama? Mert arra ugye jár a plusz pont. És anélkül talán nem vették volna fel államira, csak fizetősre.
A másik, hogy a tandíjra azt hiszem, lehet kérni valamilyen mérséklést, bizonyos szociális körülményekre való tekintettel. De ezt nem tudom, én államis vagyok. Csak mintha olvastam volna valahol ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!