Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjetek/barátotok mikor...

A férjetek/barátotok mikor érett meg az apaságra, mikor akart ő is babát?

Figyelt kérdés

Én már nagyon szeretnék, de nem akarom ráerőltetni.

24 évesek vagyunk, 5,5 éve együtt, 2 éve házasok, munkahelyünk van, GyED-em lenne. 3 szobás lakásban lakünk, most készülünk lakást vagy házat venni, de a törlesztő max 30e-el lesz magasabb, mint amit most fizetünk, annyi meg (szerencsére) mindig van plusz. Eddig elköltöttünk minden fizetést, megvettünk mindent, amit szerettünk volna, május óta teszünk félre, így van már 500e ft tartalékunk ennyike idő alatt, tehát mondhatom, hogy jól megy, anyagilag semmi akadálya (a miheztartás végett itt 3-4M közt fullos 3szobás lakásokat vgnak utánad).

Ő is szeretne, csak még nem most, de nem tudja, mikor... én meg már nagyon.

Ti mikor vállaltatok, mikor mondta azt a ffi, hogy kész rá?

Ja, a másik, ő 3 gyereket szeretne, én 1et, de mind a 3at fiatalon, 30alatt (ami, ha nem ikrek - ami ne legyen :) - kissé nehéz lesz...). Közel sem mondom, lehet még meggondolom magam, nincs annyira eldöntve bennem.

Eddig mindig mindent meg tudtunk beszélni, ez valahogy nem megy.

A "minek mentél hozzá" és stb válaszokkal lécci kíméljetek ...

2014. szept. 6. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
25 évesen szültem, a férjem 26 volt.Nagyon hamar belerázódtunk, az elejétől jó apa. Akkor még szülőknél laktunk.
2014. szept. 6. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Hat szerintem egy 25 eves ferfi meg eleg fiatal ( te is az vagy), valoszinüleg meg egy darabig nem nagyon fog akarni babat. Amugy elmeletileg siman lehet harom gyereked 30 alatt, akar 27,28 es 29 evesen is.

Sajnos eleg fogos kerdes, mert kenyszeriteni nem tudod ( gondolom nem is akarod) en meg varnek par honapot, es megprobalnam megbeszelni vele. Tudom neme ezt akarod hallani, de nektek meg rengeteg idötök van.

En 25 voltam, mikor megismertem a ferjem, ö 27, nalunk ö akart nagyon hamar babat nekem kellett masfelev, mire igent tudtam ra mondani. Nekem csak hazassag utan jöhetett szoba)Sajnos a mai napig hiaba probalkozunk vele, ugyhogy tudom milyen varni. Nagyon kemeny, de nincs mit tenni. Szerintem hamarosan belevaghattok ti is, addig meg sajnos muszaj türelemmel lenni

2014. szept. 6. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kivételes eset volt,mert 24-25 éves korunkra terveztük az elsőt és 20-21 éves korunkban érkezett,úgy gondolom már akkor érett volt rá,a másodikat már tervezzük csak az anyagiak miatt várunk,most leszünk 24-25 évesek.
2014. szept. 6. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:

már tavaly óta mondom neki néha, hogy én szeretném, mióta barátnőm terhes lett és megszületett a babája, egyre többet mondom, mert egyre erősebb az érzés... de mindig az a válasz, hogy nem tudja :(

Én LEGALÁBB 2 év különbséget szeretnék a gyerekek közt - ha többen lesznek.

2014. szept. 6. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Most miert lettem lepontozva??? Jo akkor hisztizzen es felejtse el bevenni a gyogyszert, az jobb?

Most öszinten mi rosszat irtam???

2014. szept. 6. 17:56
 6/8 A kérdező kommentje:
én mindenkire zöldet nyomtam :/
2014. szept. 6. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
jaj állandóan jön egy-két idióta pontozgatni,ne foglalkozz velük
2014. szept. 6. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Az én férjem azt mondta, hogy ő 30 év alatt nem is akart házasodni se, gyereket se. Én 28 voltam, amikor megimserkedtünk, ő akkor töltötte a 30-at. Mivel elérte a 30 éves kort, így már az első randinkon elmondta, hogy már családot, gyereket szeretne. Fél év után költöztünk össze, egy évre rá úton volt a babánk.

24 évesen még meg se fordult a fejében, hogy apa legyen, aztán amikor összeköltöztünk és kicsit összecsiszolódtunk, ő kezdeményezte. Meg kellett érnie hozzá.

2014. szept. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!