Szerintetek egy férfi hány éves kora körül érik meg az apaságra?
Nem évszámtól függ.A férjem 22 éves, és szólt, hogy most már jó lenne babázni. Van, aki még 30 felett sem érzi ezt.
17 hetes kismama.
Nekem párom25éves, várta nagyon a picit,mindig simizte beszélt neki, jött velem dokihoz mindig...Álom apának tűnt
Aztán megszületett nah azóta megváltozott a véleményem, nem eteti, nem fürdeti,nem csinál semmit, néha megpuszilgatja és lezárult...
Most meg elhagyott minket,
Kedves "A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:42" ez durva! Sajnálom, hogy így alakult!
Az én párom 33 éves, de ő sem segít a baba körül semmit. Annyit dolgozik újabban, hogy már arra sem emlékszem szinte, hogy hogy néz ki. :(
szerintem pont úgy van mint a nőknél
kinek mikor :-)
van olyan nő aki már 20 évesen kész az anyaságra van olyan akinek 40 évesen sem jön meg a vágy
a pasiknál is láttam már olyant h 20 évesen jobb apa volt mint egy "érett" 35ös
bár tény h esetleg a baba érkezése hozza felszínre az apai ösztönöket de nem lehet általánosítani mert minden pasi más :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!