Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Nektek mennyi barátot...

Anyukák! Nektek mennyi barátotok van?

Figyelt kérdés

Nem ismerősre gondolok, hanem tényleg igazi barátra, akinek bármit el lehet mondani, és meg is hallgat. Mióta gyerekem van, rájöttem, hogy összesen egy ilyen barátom van. Korábban azt gondoltam, több is van. :(

(32 éves vagyok)

2013. júl. 29. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 30 éves leszek, és nekem is csak egyetlen barátom van, de számtalan felszínes ismeretségem. Tudod, az a fajta, aki megkérdezi, hogy vagy, de a válaszra már nem figyel, vagy csak bólogat, és igazából azt várja, hogy panaszkodhasson, de a bajaira tanácsot ne adj, mert nem akarja megoldani igazából, a véleményed nem fontos neki, és aztán megy tovább örömet fakasztani. Ebből sok van. Igaz barátból egyetlen egy.
2013. júl. 29. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Egyetlen barátnőm maradt, vele együtt nőttünk fel. Csak sajnos ő nagyon nem szereti a gyerekeket, így ritkán jön át, én meg ritkán érek rá gyerek nélkül. :( A többiek szépen lassan eltávolodtak. Nem értem őket, ha nekik született volna gyermekük ugyanúgy tartottam volna a kapcsolatot, átmentem volna, vigyáztam volna a babára...
2013. júl. 29. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kettő, akire bármikor számíthatok.

Meg néhányan, akikkel eljárunk erre-arra, beszélgetünk, jóban vagyunk.

2013. júl. 29. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazi 1 :-(. Én is azt hittem több, de a többi "barátnőm" csak a saját gondjával van elfoglalva. Az az egy, viszont bár voltak gondjai, mindig kérdezte, hogy nálunk mi van és nem csak azért ír/hív, hogy elmondja a gondjait. Nem hiába vagyunk már 26 éve barátnők :-).
2013. júl. 29. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Igazi barátok, akikkel heti többször beszélünk és találkozunk is: 4.

De több is van, akikkel ritkábban beszélünk (munka és egyéb elfoglaltságok miatt), de barátokként tekintünk egymásra.

Felületes ismeretség is van sok, akikkel szintén jól érzem magam, de őket nem nevezem barátoknak.

2013. júl. 29. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Olyan, akinek MINDEN-t elmondok, nincs egy sem. Tudom, hogy a legközelebbi barátnőm nekem szinte mindent elmond, de én nem vagyok ilyen szinten nyitott, ha nagy problémám van, akkor inkább a férjemnek mondom csak el. 1000 %-ig nem tudok barátnőben megbízni... Talán 70-80 %-ban...
2013. júl. 29. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy sem. Túl sokat csalódtam a női barátokban. Azóta nem barátkozom a saját nememmel.
2013. júl. 29. 14:33
 8/8 zabmester ***** válasza:

Mondjuk kb. öt. Van köztük olyan, akit már majdnem tíz éve ismerek. Sajnos aki régen nagyon jó barátnőm volt, az már évek óta külföldön él (és nem valami szomszédos országban, hanem tényleg baromi messze), évente egyszer szokott hazajönni, ennél gyakrabban nem tudunk találkozni. Nagyon sajnálom, hogy már csak ritkán beszélünk, időeltolódás meg sok munka, meg egyebek miatt. Van egy másik nagyon jó barátnőm, hát ő is nagyon messzire költözött, igaz, csak nem régen, vele sem tudok már annyit beszélni, mint régen, szintén más időzónában lakik, de az a szerencsém, hogy ő éjjeli bagoly, amikor náluk késő este van, akkor én pont gépnél szoktam lenni, úgyhogy pár naponta beszélgetünk.

A többiek szerencsére (még) közel laknak, bár ők is már hurcolkodnak másfelé, vagy legalább is tervezik.

Szóval az én baráti kapcsolataimat egyáltalán nem befolyásolta az, hogy gyerekem lett (jó, a felszínes haverok többé-kevésbé eltűntek, vagy csak nagyon ritkán futok velük össze), inkább az a baj, hogy szóródik szét mindenki. Egy éven belül mi is megyünk külföldre, de nem oda, ahol a barátnőim vannak, bár ott már valamivel közelebb lesznek, de azért akkor sem a szomszédban leszünk.

2013. júl. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!