Dolgozó anyukák, ki viszi-hozza oviba/suliba a gyereket?
Apuka hozza viszi....vidékre járok, reggel 5 előtt kelek, fél 6-kor már otthon sem vagyok. Este 6 és 7 között érek haza.
Szívesebben mennék én is vagy legalább vinném, de ez van. Örülök, ha munkahelyem van, mert hamar megmondják, hogy el lehet menni.
Változó. Részmunkaidőben dolgozom, mellette egyetemre járok. Ha dolgozni megyek, akkor általában én viszem, mert 8-ra megyek, az ovi itt van mellettünk, nem nagy kitérő. Viszont ha kicsit csúszásban vagyunk, és kétes, hogy elérem-e a buszt, akkor a párom viszi, mert ő gyalog jár dolgozni, az a pár perc már nem oszt, nem szoroz. Ha nem dolgozni, hanem az egyetemre megyek, akkor nagyon változó, de ha mondjuk nekem csak később van órám, akkor általában a párom viszi, mert úgyis elindul reggel, egy füst alatt ezt is lerendezi, és akkor nekem nem kell kétszer elindulni itthonról. Ha mindketten nyolcra megyünk, akkor együtt elindulunk, én beviszem az oviba, aztán megyek az egyetemre (kb. 100 méterre van egymástól a kettő).
A hazahozás is változó, aki hamarabb odaér, az megy, persze előtte egyeztetünk. Mondjuk legtöbbször én megyek, mert akár munkából, akár egyetemről jövök haza, útba esik, és én érek oda hamarabb, viszont ha van még elintézni valóm, akkor a párom van ott gyorsabban, és akkor ő hozza haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!