Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Történt már kisebb/nagyobb...

Történt már kisebb/nagyobb baleset a gyerekkel, ami a ti hibátok volt?

Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ilyen kandallós égés nálunk is volt, de csak az egyik gyerek nyúlt hozzá a háromból! :) És nem is volt olyan nagy a sérülés sem. Viszont egy ismerősünknél voltunk, és ott az emeletre ment fel az akkor 2éves fiam mászva, és a lépcsőnél voltak spotok - ilyen lépcsővilágítók. Nem gondolta volna senki, de iszonyatosan felforrósodik az a spot és a 2évesem az egyire rátenyerelt. Akkor viszont az egész tenyere tiszta égés és hólyag lett. Aznap már csak mirelit borsót tudott szorongatni és több napig jártunk közötésre, mire kicsit jobb lett. Sokáig piros volt a tenyere.
2014. okt. 15. 08:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Sajnos több is volt, egyik alkalommal pelenkázásnál a kanapé legszélére tettem az 1 éves lányomat, aki ugyan tudja nagyon jól, hogy veszélyes és csak lemászni szabad onnan, de reggel volt, még nagyon kis álmos szemekkel pislogott, és amíg hátranyúltam a popsitörlőért, hasrafordult, le a földre. Nagyon sírt, inkább csak az ijedtségtől, de nekem nagyon lelkiismeretfurdalásom volt.

Másik alkalommal a franciaágyon fetrengtünk, és addig-addig csiklandoztam meg kacarásztunk, hogy nekiugrott a falnak előlem menekülve, ekkor is nagyon sírt szegénykém, jó nagyot koppant a buksi. Nem is tudom hogy nem gondoltam, hogy ez veszélyes játék egy szaladgáló 1 évesnél.

Harmadik esetben mentem be a szobába, gyerek az ölemben keresztben, és ahogy mentünk át az ajtón, az ajtófélfába odakoppant a kis feje. Itt nem sírt, inkább nevetett, de akkor is elmormogtam magamban egy ízes káromkodást a figyelmetlenségem miatt.

Korábban szerencsére nem történtek ilyenek, de mostanság előfordult 1-2 ilyen bénázás nálam..:(

2014. okt. 15. 10:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Nalunk apuka a nyakaba vette az akkor masfel eves gyermekunket, es ugy vitte le a lepcson. Sikeresen le is ertek, viszont az ajton nem fertek ki ilyen magasan, apuka elfelejtett lehajolni, igy a gyerek arcal az ajto folotti falnak csapodott. Mivel az apja a kezet fogta, szegenykem meg csak oda sem tudta volna tenni az arca ele reflexbol sem...volt nagy siras, mert nem lassan jottek raadasul, de szerencsere nem tortent maradando serules, csak egy kis pukli a homlokan, amit az arnika zsele hamar le is vitt. Azota is megmaradt bennem ez a rossz erzes. Ja meg olyan volt, hogy veletlenul belenyultam a szemebe amikor meg akartam torolni, vagy osszekoccoltunk amikor egyszerre nyultunk valamiert...de ezek azer elofordulnak szerintem barhol, barkivel. :)
2014. okt. 17. 00:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Álltam fel és a bevertem a fejem a falba a 3 hónaposom az ölembe, ahogy visszahőkölt a fejem lefejeltem a kicsit...Volt nagy ordítás...:(
2014. nov. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!