Történt már kisebb/nagyobb baleset a gyerekkel, ami a ti hibátok volt?

Sajnos több is volt, egyik alkalommal pelenkázásnál a kanapé legszélére tettem az 1 éves lányomat, aki ugyan tudja nagyon jól, hogy veszélyes és csak lemászni szabad onnan, de reggel volt, még nagyon kis álmos szemekkel pislogott, és amíg hátranyúltam a popsitörlőért, hasrafordult, le a földre. Nagyon sírt, inkább csak az ijedtségtől, de nekem nagyon lelkiismeretfurdalásom volt.
Másik alkalommal a franciaágyon fetrengtünk, és addig-addig csiklandoztam meg kacarásztunk, hogy nekiugrott a falnak előlem menekülve, ekkor is nagyon sírt szegénykém, jó nagyot koppant a buksi. Nem is tudom hogy nem gondoltam, hogy ez veszélyes játék egy szaladgáló 1 évesnél.
Harmadik esetben mentem be a szobába, gyerek az ölemben keresztben, és ahogy mentünk át az ajtón, az ajtófélfába odakoppant a kis feje. Itt nem sírt, inkább nevetett, de akkor is elmormogtam magamban egy ízes káromkodást a figyelmetlenségem miatt.
Korábban szerencsére nem történtek ilyenek, de mostanság előfordult 1-2 ilyen bénázás nálam..:(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!