Kamaszok, ha az iskolátokban történik valami szokatlan, jelentősebb dolog (pl. baleset, nagyobb verekedés) mennyire szokott érdekelni titeket?
Szerencsére eddig nem volt rá sok példa,hogy baleset történt volna,de pár percen belül megtudtam,hogy ki meg,hogy mi történt. Erre mióta itt vagyok (6év) három eset volt, abból kettő érettségi közben.
Verekedés se túl sok volt,még ilyan 9-10.-es korunkban fordult elő. Akkor is pár percen belül hívtak,hogy menjek már ,mert xy összeveszett és tépik egymást és csináljak valamit. Azóta nem történt verekedés a suliba.
Nem vagyunk túl nagy gimi,szóval. A szomszédos szakközépbe már annál inkább. Onnan viszont csak néha mesélnek,hogy 'képzeld ez meg az történt' meg ott fenyegetik egymást az emberek meg ilyeneket mesélnek,na most,hogy ebből mi igaz azt nem tudom.
Engem szokott érdekelni bárkiről is legyen szó, de nem szoktam kérdezgetni,ha elmondják elmondják,ha nem nem.
Általában érdekel kivéve ,ha kicsikkel történik.
Elég gyorsan.
Minden információ eljut. Baleseteket leszarom.
De az, hogy ki vert meg kit érdekel.
Érdekel, mert ritkán történik ilyesmi. :D
Nagyon gyorsan eljut hozzám minden info.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!