Mivel tudnám kezelni a felrepedt ajkat/ínyt? Bővebben alul.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy akaratlanul egy tömegverekedés áldozata lettem, ahol kaptam egy nagy pofont, aminek következtében felrepedt az ajka, vagyis ink. kiharaptam egy darabot belőle. Ez kívülről nem látszik, csak ha beszélek. Tehát a seb bévül van. Az a gond, hogy gyakoriak az afták a számba, egy régebbi betegségem miatt. A repedés körül is fehér foltok jelentek meg és megdagadt. Félek, hogy afta/elfertőződött. Nagyon zavar és nem szeretném ha mások észrevennék, főleg nem a szüleim. Holnap megyek haza koleszból. Milyen módon tudom levinni a duzzadást, elfedni a sebet, gyorsítani a gyógyulást? Ja és a fogam is fáj nagyon, az első 2 fogam, kicsit mozog de csak nagyon kicsit. Lehet ebből valami gondom még? Előre is köszi!2012. okt. 31. 00:24
1/2 A kérdező kommentje:
Lehagytam, hogy 19/F. És ma történt a dolog.
2012. okt. 31. 00:25
2/2 anonim válasza:
Ha nemrég történt a dolog akkor jegeld le az arcodat és akkor nem fog annyira feldagadni . Hogy ne fertőződjön el arra szerintem vegyél a szádba egy kis jó erős pálinkát és azzal öblögessél az majd lefertőtleníti .
De szerintem észre fogják venni a szüleid .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!