Kamaszok, történt veletek már valami baleset tornaórán?
Még semmi komoly nem történt, csak a szokásos ami kb mindenkivel megesik.
A zsámoly szélére léptem és elestem, rosszul értem bele a labdába és egy hétig fájt az ujjam, leestem a gerendáról mert annyira nevettem és a szőnyegen fetrengve is folytattam.
Meg egyszer eldőltem kézenállásból és teljesen a hátamra estem, a levegő pedig valahogy beszorult és nehezen kaptam levegőt :)
szóval apróbb bénázásokat követtem el :D
Még ovis koromban gumilabdára léptem, hátraestem, agyrázkódásom lett.
Elsőben kintitesin eltaknyoltam a betonon, arcom bal fele csinosan lehorzsolódott, tiszta var voltam.
Tavaly szekrényugrásnál olyan szerencsétlenül estem le a szekrényről, hogy a széle végighúzta a vádlim, és még megvan a nyoma.
Aztán tavaly tavasszal megismételtem az elsős mutatványom: Futok a párommal a hátamon (mer' ez jó ötlet...) és valahogy elvesztettem az egyensúlyt, és végigkenődtem a gumipályán, szerencsére a másiknak nem lett baja, de én három hétig varas pofával mászkáltam.
Velem nem,de a húgomnak ismerem a sztoriját.Egy elég hisztérikás testnevelés oktatója van.A tornateremben egy nagy üveg van,ami nem tudom,hogy mit keres ott,de gyanítom,hogy nem ott kéne lennie.Ez előtt az üveg előtt,van a gerenda,amin ugye gyakorlatokat végeztek.És az én amúgy is szerencsétlen 13 éves húgom beleesett.A tanárt az igazgató szemrebbenés nélkül,villámgyorsan áthelyezte egy másik iskolába,mert már előtte is vittek el az iskolából nem egy gyereket ez miatt a tanár miatt.
16L
1.rosszul estem le a bakrol..
2.Arcon rugtak egy labdaval..
3.es elcsusztam a terembe mert vizes volt a padlo
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!