Kamaszok, történt veletek már valami baleset tornaórán?
elcsúsztam=elájultam ...
csuklózúzódás....
A legdurvább ínszalagszakadás a bokámba. Voltak kisebbek is fejbe dobtak labdával, fellöktek. Ja és egyszer letört a fogamból egy darab szerencsére tejfog volt.
19L
Jégkorizás közben (igen, ez tesi óra volt) eltörtem a karom. Ez volt a legjelentősebb, ezen kívül nem nagyon tudnék mit mesélni. Persze, a kék-zöld foltok, horzsolások, enyhe húzódások mindennaposak, de hát kinek nem :D Bár másodikban volt egy fájdalmas esésem. Odakint futottunk a betonon, tornadresszben(!) én meg elvágódtam és az egész bal combomat lehorzsoltam. Na akkor kicsit sírtam.
Meg még a kedvencem, hogy az év eleji/végi felméréskor a felüléseket mindig matrac nélkül csináljuk, emiatt az alsó csigolyáim jól megnyomódnak és hetekig fájnak.
Van még egy sztori, bár ez nem velem történt, de elég durva. Hátúszás közben egy srácnak túl gyors volt a lábtempója, és a kezével még nem érezte, hogy a medence szélénel van, így a feje belevágódott a csempébe... Hát, szépen be is tört.
3x eltortem az ujjam kosarazasnal,meg egyszer a labujjamat fejenallasnal xd /viccesen hangzik de ugy tortent h fejenalltam aztan eldoltem es visszahajlott. a labujjam mivel raestem/
jah egyszer a baratnomnek kijott a laba a cipojebol,elesett,en meg a lababan estem el,mire abbahagytuk a nevetest es felaltunk,vege lett a meccsnek
Nekem idén karácsony előtt volt, hogy kézállásból bukfencezni kellett (nem tigrisbukfenc, kézállás, min. 3 másodpercig, majd előrebukfenc). Na, hát én már dőltem vissza, de persze még bukfenceztem egyet előre, amiből az lett, hogy teljes erőből ráestem a tarkómra, amiben roppantak párat a csigolyáim, szép sorban. Na, én ott azt hittem, most bénultam le. Természetesen nem, de eléggé szédültem utána, állítólag falfehér voltam, és min. egy hónapig nem tudtam elfordítani a fejem (semerre), anélkül, hogy nem fájt volna.
Ezenkívül volt, hogy beleakadtam az ugrálókötélbe, amitől elkezdtem esni oldalra, csak végül megtartottam magam a lábam szélével, ami olyan iszonyatosan fájt, hogy azon gondolkodtam, most vajon letört a fél lábfejem?
Meg egy másik osztálytársam még régebben szekrényugrásnál, a nagymacskánál visszahajlította a hüvelykujját, két hónapig be volt kötve szegénynek.
Kezdjük fentről le..:D
-agyrázkódás
-3csigolyám elmozdult
-meghúzódott a gerincem melletti izom
-kikapcsolt két érző idegem
(a fentiek egy baleset..:D)
-karom tört és repedt is
-könyökömnél is vmi volt a porccal asszem
-részleges keresztszalag szakadás
-patella szalagom is elszakadt részlegesen
-porcleválás
zúzódások húzódások stb. :D
Meg még járok edzésre(torna jellegű)
kondizni és lovam van..
Elég ismerős vagyok a sűrgősségin, balesetin..:3 párszor vittek mentővel is. :DD
15l
Nem történt velem semmi ilyesmi.
Már iskolás előtt megedződtem az udvaron, és az utcán a többiekkel.... szóval igazi rosszcsont voltam, és volt valami haszna is. :)
A tanárnönk egy pszichopata, és kifordult bokával, ínszalaghúzódással futtatott velem 500 métert, és mikor mondtam hogy fáj a lábam, azt mondta az sem érdekli, ha el van törve és gipszben van a lábam, akkor is futni fogok.
Neki köszönhetöen a lábamban összesen 5 ínszalag nyúlt ki a 6ból, és soha többet nem tornázhatok, fel is vagyok mentve.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!