Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, történt veletek már...

Kamaszok, történt veletek már valami baleset tornaórán?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 22:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

összefejeltem osztálytársammal, varrni kellett a szemöldököm, ő megúszta egy monoklival :) mindezt úgy, hogy előtte 2 héttel volt agyrázkódásom :D

de rútak már fejbe focilabdával 1 méterről, akkor az orrom tört el.

ezek nem mostanában voltak, jó pár évvel ezelőtt :)

22 lány..

2013. febr. 8. 17:24
 12/34 anonim ***** válasza:
Velem semmi komoly, de tegnap elvittek 3 valakit a kórházba...
2013. febr. 8. 17:58
 13/34 anonim ***** válasza:
zúzódott már meg a csuklóm, meg a bokám is, mindkettő tesi órán, bár kézilabdázás közben. 14/L
2013. febr. 8. 18:06
 14/34 anonim ***** válasza:

Rosszul nyúltam a labdához kosarazás közben, és eltört a középső ujjam (mármint csak egy pici darab csont jött le, nem nagy törés volt).

De pl. egy ismerősöm összefejelt vmi másikkal tesin (asszem kézilabda volt), a másik foggal ütötte a homlokának a tetejét a hajvonalnál, szóval bele is mélyedt, és azóta ott nem nő haj, azon a pici részen...

2013. febr. 8. 18:11
 15/34 anonim ***** válasza:
Eltört egyszer a bal kéz gyűrűs ujjam, és a jobb kéz középső ujjam. Megrepedt a csont kétszer a bal középső ujjamban, és a jobb mutatóban. És ezek különböző alkalmakkor az elmúlt 10 évben. :) Szóval nincs szerencséjük az ujjaimnak. Egyébként ezt mindig kosarazás közben sikerült elkövetnem. :D
2013. febr. 8. 18:47
 16/34 anonim ***** válasza:

Ínszalag húzódás, ínszalag szakadás, izom szakadás, könyök izületem zúzódott, csontom repedt (karomban és lábamban is) rengeteg ficam, húzódás meg egy csomó minden bevérzések szakadások meg minden.. :D

14/l (külön szertornára is jártam.)

2013. febr. 8. 18:58
 17/34 anonim ***** válasza:
Az enyhébb szerencsétlenkedések nálam mindennaposak, mint például a szivacsba való teljes pofás becsapódás (szekrényugrás során) vagy képtelenség a medicinlabda elkapására (ennek eredményeképp egy full sötétre belilult középső ujj), szóval ezek annyit vesztettek a jelentőségükből, hogy említésre sem méltóak. Ami durvább balesetemnek volt mondható, az sprint közben ért, valami úgy meghúzódott a lábfejemben, hogy két hétig sántán bukdácsoltam mindenfelé. Illetve egyszer, még általános ötödik évfolyamában, a helyi sportcsarnokban tartott órán azt a feladatot kaptuk, hogy páros lábbal szökdeljünk fel a félméteres lépcsőfokokon, én pedig sikeresen megbotlottam az egyikükben és lendületből lefejeltem egy másikat. Vérem nem folyt, de cserébe kaptam egy azonnali hányingeres-szédülős agyrázkódást, fel sem tudtam tápászkodni önerőmből. Utána az idióta tanárom persze beállított kézilabdázni egy állítólag menstruáló osztálytársam helyére, mert szegénykének pokolian görcsölt az alhasa (ahhoz képest elég jól elszórakozott a felmentettekkel). Nagyjából ennyi lenne, de hiába remélném, hogy nem fog bővülni a listám.
2013. febr. 8. 19:35
 18/34 anonim ***** válasza:
Tigrisbukfencnél letérdeltem a szemem,két hétig monoklival jártam mindenhova..
2013. febr. 8. 19:58
 19/34 anonim ***** válasza:
ezen a héten volt:D szekrényugrás volt és terpeszátugrásban kellett átugrani a szektényt. én meg dobbantótól akartam és [túl kicsi vagyok] a kezem a szekrény közepéig ért csak el és a combom végighúzódott az egészen. tiszta véraláfutásos meg lila folt az egész:) 13/L
2013. febr. 8. 22:10
 20/34 anonim ***** válasza:
Osztálytársam kosármeccsen megütötte a kezét, be volt kötve stb, szóval fájt neki, de a tesitanár azt mondta szaktanárit kap, ha nem fekvőzik... Hét el volt törve a keze és szépen elcsúsztak a csontok egymástól, ráadásul annyira fájt neki, hogy nem is tudott fekvőzni, tehát kapott egy szaktanárit is.
2013. febr. 9. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!