Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, történt veletek már...

Kamaszok, történt veletek már valami baleset tornaórán?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 22:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Néztem, ahogy fociznak a fiúk, és arcon talált egy focilabda. Elájultam, ömlött a vér... o.O
2014. jan. 16. 22:37
 32/34 anonim ***** válasza:

nem tornaórán volt ez, de egyszer mikor még kicsi alsós voltam akkor mentem fel egy akkor elég meredeknek tűnő dombos részen a suli udvarán a focipálya mellett és eltalált egy focilabda és persze jól legurultam a dombról utána :D

tornaórán pedig néha esés, horzsolás volt max.

meg egyszer kint kosaraztam pár barátnőmmel és egy nagyobb darab osztálytársamba 'beütöttem' az ujjamat mert egyszerre nyúltunk a labdáért... bedagadt az ujjam és nagyon fájt, de szerencsére csak zúzódás volt, ahogy a röntgen után kiderült! de mivel a jobb mutatóujjamról volt szó, meg kellett tanulnom úgy írni hogy azt eltartottam a tolltól :D

2014. márc. 26. 22:42
 33/34 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy érdekesebb volt;

Megbikázták az államat bőrfocival, kb egy méterről. Rólam tudni kell, hogy egy nagyobb ásítástól is kiugrik az állkapcsom. Nah a bikázás után is teljesen kipattant, mindenki megrémült. Gyorsan benyúltam a számba, aztán visszatettem:)

Egyik osztálytársam nagyon szerencsétlen tesiórákon ( fiú ).

Pl egyszer egymás mellett kellett állni, és úgy végeztünk kar gyakorlatokat. Ennek a fiúnak a mellette lévő valahogy az arcába csapott, erre a fiú ráharapott a nyelvére. Ömlött belőle a vér, és azóta olyan vágás van a nyelvében, mint a kígyóknak.

Vele történt még az is, hogy mikor a folyosón kellett tesiznünk, és a fal mellett helyben futottunk berúgta a falat. Jó mély lett benne a lyuk. Azóta is csak le van takarva egy darab fával ami sárgára van festve. A lába két hétig fájt, alig bírt menni a lépcsőn.

2016. júl. 3. 02:20
 34/34 anonim ***** válasza:

Velem szerencsére még komolyabb baj nem történt.Sok rándulás,ficamom volt,de a talán legnagyobb balesetem az volt,mikor magasat kellett ugranunk,háttal kellett állni a rúdnak,és úgy,helyből kellett átugrani.A térdemet gyorsabban lendítettem,mint ahogy a fejem,ennek következtében az orromat "lefejeltem",és eltört.Mai napig kicsit ferdén áll az orrom,pedig már 3 éve történt ez a baleset.

Viszont az egyik osztálytársam nagyon peches volt.Rengeteg baleset érte szegényt tesiórán. A talán legsúlyosabb volt az összes közöl,mikor fociztak kint a betonon,és elesett és nyílt törése lett a térdében.Csak 6-an láttuk az esetet,köztük én is,és szörnyű volt a látvány.Ezen kívül még sok balesete volt,többek közt,szétnyílt a keze,berohant a terembe,a kezéből ömlött a vér,az egyik gyerek meg elájult.Magasugrásnál ráesett a vas rúdra,és végigkarmolta a hátát,és egyszer a súlygolyóval eltalálták a lábát,és leszakadt kettő lábkörme.Ezen kívül még sok balesete volt,de arra már nem emlékszem.

Illetve még van egy ehhez kapcsolódó történetem,ami igaz,hogy nem tornaórán történt,de mégiscsak egy baleset.Az unokatesóm osztályában történt,az egyik fiú szemébe beleállt a tolla,és megvakult arra a szemére!:(

2016. dec. 18. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!