Történt már kisebb/nagyobb baleset a gyerekkel, ami a ti hibátok volt?

Sajnos igen. :((
18 hónaposa volt,amikor már szaladt és elérte a kilincseket is. Én pedig egy nap elfelejtettem kulcsra zárni a bejárati ajtót.Ő elérte a kilincset és amíg én mosogattam,ő kinyitotta az ajtót és kiment rajta.Leesett a lépcsőn,illetve legurult.Csak az éktelen sírásra lettem figyelmes szaladtam egyből,amikor megláttam,hogy résnyire nyitva az ajtó,kishíján infarktust kaptam...
De szerencsére az ég világon semmi baja sem lett!!Szinte hihetetlen!Nagyon vigyáznak rá fentről. :)

Én is!Ma már egy 2 éves rosszcsont kislány. :)
1-es voltam

Ágyról legurulás :
Letettem hassal a tv felé hogy addig nézze míg felveszem az 1 lépésnyire léső éjjeliszekrényről a telót..
Kb 3 mp múlva fordultam vissza,akkor már csak azt láttam ahogy esik
Nagyon szégyelltem magam,napokig ez járt a fejemben..

Volt nálunk is lépcsőről gurulás, motorral óriási esés, és a csúszdáról, hintáról is leesés, de szerencsére nem lett semmi komoly sérülés. (sebek, felszakadó száj, és egy letört fog azért van)
EGyetlenegyszer kellett röntgeneztetni az egyik gyerekem kezét, de csak zúzódott a mutatóujja.
3gyerek van egyébként.

Mi 2 hetesek voltunk ordított mert éhes volt,ezért a kezembe vettem és
melegítettem a vizet a gázon a tejéhez. Ahogy vittem a lábast a vágódeszkára,hogy beletegyem a cumisüveget kiömlött a felforrt víz ránk. Az addigi ordítása még nagyobb ordítás lett,de szerencsére csak megijedt a lábfejére ment volt rajta zokni én viszont megégedtem magam,de nem is foglalkoztam vele nagyon bűntudatom volt miatta.

Fejjel lebukfencezett a kanapéról - az az egy mp. elég volt, míg félre néztem.
Szépen felvettem, kicsit sírt, de egy perc múlva már az ablaknak gagyogott vidáman.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!