Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt nagyobb "baleset" abban...

Volt nagyobb "baleset" abban az időben, amikor babátok tanulta, hogy hogyan kell az ágyról lejönni?

Figyelt kérdés
Mostanában azzal "szórakozik" 14 hós babánk, hogy felmászik az ágyra és legyalogol. Egyszer elég nagyot esett, de szerencsére nem esett nagyobb baja. Tudja, hogy hogyan kell lejönni, mégis bepróbálkozik időnként. Nem tudom sajnos mindig figyelni. Ötlet?
2011. márc. 27. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem is gondolnád, hogy hányszor fog még esni.. és milyeneket.. Erre fel kell készülni. Nekem mindig ott van a behűtött jégzselé a fagyasztóban, biztos ami biztos.

Mutasd neki minél többször, hogy kell lejönni, ha egyszer véletlenül jobban beütné magát, akkor tudatosítsd benne, hogy mi történt, legközelebb elég lesz figyelmeztetni, hogy is kell lejönni az ágyról.

2011. márc. 27. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Én volt, hogy körbebarikádoztam az ágyat, hogy ne essen le, és még a földre, az ágy mellé is párnákat tettem. Így is voltak esések, de legalább a puha barikáddal együtt.
2011. márc. 28. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!