Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezzel komokyan kinzom a...

Ezzel komokyan kinzom a gyerekeim?

Figyelt kérdés

A boltban találkoztam egy anyukával és meséltem neki hogy nemrég költöztünk. A ház 100nm, 2 szoba, fürdő, nappali,konyha. A nagyszobába a 3 gyermekünk van, a pici szoba a mien a férjemmel. Na ez az anyuka sipákolt nekem hogy nagyon kicsi ez a ház 5 embernek és a gyerekekenek ez kin szenvedés.

Ezt is elég volt felujitani nagyon sok pénzt öltünk bele. Szerintetek is kicsi?

2014. okt. 6. 11:32
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

"Miért aludnánk a nappaliba? Ez a mi házunk nemár hogy azért aludjak ott hogy a gyerekeknek legyen külön szoba mert egyesek a luxushoz van szokva. A kutyáknak ne kegyen külön szoba esetleg?

Ha valami nemtetszik ellehet költözni, énis megtettem 15 évesen"

Azzal,hogy egybe szobába vannak nem kínzod őket,ezzel a hozzá állással már inkább...

Látszik,hogy megrágott az élet vasfoga,nem tudom,hogy állna a szád,ha 15 évesen tényleg elköltöznének,nyilván neked is meg volt rá a nyomós okod,mert normális család mellett felnőtt gyerek nem költözik el 15 évesen.

2014. okt. 6. 22:01
 32/43 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is elég durva,hogy a SAJÁT gyerekeit a kutyákkal veszi egy kalap alá...no comment.Egy megkeseredett,valószínűleg sivár családból származó emerről van szó.Én tényleg csak a gyerekeit sajnálom.Arra azért kíváncsi lennék,vajon a férje is ilyen?!
2014. okt. 7. 10:27
 33/43 A kérdező kommentje:
Olvasni meg értelmezni látom nem tudtok. Na mindegy hagyjuk is.
2014. okt. 7. 12:32
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sajnos mind butabbak vagyunk nalad, ezert nem tudtuk befejezni az elso osztalyt se :-D. De orulok, h tele van Magyarorszag a hozzad hasnlo ertelmisegiekkel akik emelik orszagunk fenyet :-P
2014. okt. 7. 12:42
 35/43 anonim ***** válasza:
Azért is tartunk itt,ahol...
2014. okt. 7. 13:48
 36/43 anonim válasza:
100%
Hát végigolvasva a kommenteket az a véleményem, hogy ritka bunkó vagy és igen, kínzod a gyerekeidet ezzel a hozzáállással, valamint az is elmond valamit, hogy nem lennél képes olyan apróságot megtenni, hogy a nappaliba alszotok azért, hogy a gyerekeknek majd legyen magánszférájuk. Továbbá az se gyenge, hogy szerinted a gyerekek a kutyával vannak egy szinten. Előre is elnézést ezért, de ritka szar szülő lehetsz. Csak azért mert neked azt adta a sors amit, akkor a te gyerekeidnek se legyen jobb. Érdekes hozzáállás.
2014. okt. 8. 19:10
 37/43 anonim ***** válasza:
Mi a fenének emelted ki a kérdést?!Még több megerősítés kell,hogy szar szülő vagy?
2014. okt. 8. 20:44
 38/43 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem kínzás,mivel még kicsik valószínűleg igénylik is még egymás társaságát,aztán majd meglátjátok.Maga a ház alapterülete elég nagy,nem nyomorogtok,szerintem teljesen rendben van.
2014. okt. 8. 20:55
 39/43 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó, hogy a kérdésre válaszoltál :)
2014. okt. 8. 21:44
 40/43 anonim ***** válasza:
0%
Ne foglalkozz senkivel,szerintem sok gyerek örülne ha egy szép házban lakhatna,főleg ha esetleg kert is van,testvérekkel,szerető szülőkkel.Dolgoztok,remélhetőleg egészségesek is vagytok,nehogy már ebbe belerondítson az,hogy valaki szerint ez nem jó.Vagy akár valakik szerint.Legnagyobb problémátok legyen az a mínusz 1-2 szoba.
2014. okt. 8. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!