Ezzel komokyan kinzom a gyerekeim?
A boltban találkoztam egy anyukával és meséltem neki hogy nemrég költöztünk. A ház 100nm, 2 szoba, fürdő, nappali,konyha. A nagyszobába a 3 gyermekünk van, a pici szoba a mien a férjemmel. Na ez az anyuka sipákolt nekem hogy nagyon kicsi ez a ház 5 embernek és a gyerekekenek ez kin szenvedés.
Ezt is elég volt felujitani nagyon sok pénzt öltünk bele. Szerintetek is kicsi?
Rossz az elrendezés. 100 nm az elég nagy, a rossz az hogy ekkora helyen csak 2 szobátok van.
Amíg kicsik a gyerekek addig ellesznek egy szobában,de egy idő után mindegyiknek szüksége lesz magánéletre, egy külön kis szobára ahova elvonulhatnak. Tiniként én megőrültem volna ha a tesómmal kell együtt laknom egy szobában.
Amúgy oké, sokan vannak tuti akiknek nincs saját szobájuk, de a ti házatok nagy, luxus hogy csak ennyi szoba van benne.
Azért azt leszögezném hogy ez egy 100 éves ház, tehát nem nagyon kehet alakitgatni. Szoval nem igaz amit az egyik bunko válaszolo irr hogy hülyén oldottuk meg.
Nem hinném hogy mistanában lesz pénzünk bőviteni a házat.
A gyerkek ovisok egyébként
Jó akkor mire lesznek 12 év körüliek leválasztjátok a két szobát két gipszkarton fallal,és mindenkinek meg van a külön helye.Ti meg alhattok a nappaliban.
Nem olyan nagy ügy.Még mindig jobb egy rosszabb elrendezésű,de tágas ház mint egy több szobás luk.
Ne haragudj, de annyira ellenszenves a reakciód a válaszokra, hogy az hihetetlen.
Miért kell felkapnod a vizet?! Ha tudod jól, hogy nem élnek a gyerekeid "kínzás" alatt, akkor minek foglalkozol ezzel egyáltalán?
Miért veszed fel másnak a véleményét?
Örülj neki, hogy van egy saját lakásotok és majd az évek során szépen rendezitek.
Másokat pedig nem illik sértegetni. Főleg nem ismeretlenül.
Üdv.
A bunkó válaszoló vagyok.
Úgy gondolom normális stílusban írtam neked a véleményemet. Még kedves is voltam. Emellett nem sértegettelek.
Nem haragszom rád, hogy így reagálsz. Pusztán sajnállak. Nem lehet könnyű életed, ha ilyen a stílusod. Ahelyett, hogy engem sértegetsz, elgondolkodhatnál, hogy talán te csináltál valamit rosszul! Senki nem osztja a véleményedet, egy válaszoló kivételével. Ha én nem is, talán ez elgondolkodtathatna.
Egyébként ne próbáld se nekem, se másnak próbáld bemagyarázni, hogy a 100 éves házatok nem bír el két gipszkarton falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!