Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezzel komokyan kinzom a...

Ezzel komokyan kinzom a gyerekeim?

Figyelt kérdés

A boltban találkoztam egy anyukával és meséltem neki hogy nemrég költöztünk. A ház 100nm, 2 szoba, fürdő, nappali,konyha. A nagyszobába a 3 gyermekünk van, a pici szoba a mien a férjemmel. Na ez az anyuka sipákolt nekem hogy nagyon kicsi ez a ház 5 embernek és a gyerekekenek ez kin szenvedés.

Ezt is elég volt felujitani nagyon sok pénzt öltünk bele. Szerintetek is kicsi?

2014. okt. 6. 11:32
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Fizeted?
2014. okt. 6. 17:03
 22/43 A kérdező kommentje:

Zabpelyehely vagy mi a fene a neved nyilván azért mert rákérdezett . Erre én mondtam hogy 2 szoba.

Miért aludnánk a nappaliba? Ez a mi házunk nemár hogy azért aludjak ott hogy a gyerekeknek legyen külön szoba mert egyesek a luxushoz van szokva. A kutyáknak ne kegyen külön szoba esetleg?

Ha valami nemtetszik ellehet költözni, énis megtettem 15 évesen

2014. okt. 6. 17:07
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Persze, fizetem. Hova utalhatok? Ne sírjon már a szád.

Mi a fenének írsz ki ide kérdést, komolyan kérdezem. És légyszi ne gyere azzal, hogy jogod van, meg hogy szabad országban élünk. Komolyan minek írod ki? Rajtad nem lehet segíteni, sem mi nem tudunk, sem egy agyturkász.

Kérdező, vagy mi a fene a neved, ha neked így jó, lakj így. Ne írj ki kérdést, ha nem érdekel más véleménye és ne beszélj senkivel az utcán, akkor nem ér atrocitás.

2014. okt. 6. 17:19
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Huu durva vagy kérdező... Senki nem azt mondta hogy most alakítsátok át a szobát de évek múlva ha már nőnek akkor már belekezdhettek, hátha addigra pénzetek is lesz. Mondjuk ha ennyire nem érdekelnek a gyerekeid hogy akár el is mehetnek világga ha nem tetszik nwkik valami akkor nem értem mit rinyálsz itt hogy mit mondott a másik anyuka. Mindegy, az a lényeg hogy nektek a férjeddel van külön szobátok, ha meg majd a 16 éves kölköknek nem tetszik a szitu akkor húzzanak el. Kedves, csak tudnám minek csináltatok akkor ennyi gyereket... a családi adókedvezmény meg a juttatások miatt? Te leszel majd az a szülő aki 18 évesen a gyereke fejéhez vágja hgy mennyi pénzt költött rá?

Nyugodtan pontozz le, nem hat meg de máskor ne írj ki kérdést ha ennyire nem érdekelnek a segíteni akarók válaszai.

2014. okt. 6. 17:21
 25/43 A kérdező kommentje:
Csak tökre érdekes hogy szapulva vabyok. Ha azt irtam volna h 20négyheges lakásba nyomorgok 5 gyerekkel nemtom nekik kaját adni és most készúlök a 20x abortuszomra akkor rendben lenne de igy.... Basszus és akkor adokedvezményezel meg családipotlékozol itt nekem amikor reggeltól estig dolgozok a férjemmel együtt. Ne magadbol indulj ki. Szégyeld magad.
2014. okt. 6. 17:51
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Hat en az elejen valqszoltam még, kedvesen, de ez a stilus amit te itt megengedsz magadnak.. nem lepodnek meg ha a te gyerekeid is menekulnenek tinikent, igy boven eleg lesz a ket szoba!! a gyereket meg a kutyat meg lehet, h nem kene egy lapon emliteni, m eleg primitiv elkepzeles, ezek utan anyanak nem neveznelek, nezz magadba kicsit!!
2014. okt. 6. 17:59
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kínzod. Főleg, ha velük is így viselkedsz. Elég idétlenül újítottátok fel...
2014. okt. 6. 18:31
 28/43 anonim ***** válasza:

Kérdező az elején senki nem szapult téged csak annyit írt mindenki hogy rossz a ház elosztása és ezen lehetne majd segíteni azzal hogy a nagyszobát megosztjatok. Senki nem írta hogy most azonnal kezdj neki.

Nem értem miért vetted magadra és miért gondoltad azt hogy téged támadnak a válaszolók de mostmar ne csodálkozz ha szidnak azután hogy elkezdtél támadni.

2014. okt. 6. 19:02
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Azzal kínzod,hogy Te vagy az Anyjuk....ilyen lekezelő,"ki,ha én nem" stílusban válaszolni,hallod!Elég egyszerű gondolkozásra vall,hogy szerinted luxusnak számít,ha van külön szobájuk a gyerekeknek....és Te nehogy már a nappaliban aludjál.Hát ne is,mert véletlenül áldozatot hoznál a gyerekekért.Egy szintén 3 gyerekes anyuka,akik 120 nm-en laknak,4 szoba+nappali+étkező+konyha+külön wc+fürdő wc-vel+spejz
2014. okt. 6. 19:14
 30/43 zabmester ***** válasza:
87%

Figyelj kérdező "vagy mi a fene a neved", ha nem ilyen tróger módon írogatnál, akkor senkinek semmi baja nem lenne veled. Mondjuk tényleg nem értem, hogy random emberek miért kérdezgetik tőled a boltban, hogy milyen a ház, amiben laktok, és főleg, hogy erre miért válaszolsz egy vadidegennek.

A másik, hogy ha már pénzt költöttetek a felújításra, akkor 100 négyzetméteren mi a fenének csak két szobátok van. A mi lakásunk feleennyi négyzetméterre, de kényelmesen megvan benne két szoba. Egy ekkora házban simán négy is elférne. Nem mintha kötelező lenne azonnal külön szobába pakolni a gyerekeket, sokan nőttek fel a testvéreikkel közös szobában, nincs abban semmi rossz, ha őket nem zavarja. Csak szimplán fura, mert általában az emberek arra szoktak törekedni, hogy legyen annyi szoba legalább, ahány gyerek van. De ha szerinted ez így jó, akkor miért számít neked, hogy egy idegen ember "sipákol"? Vagy mégis csak úgy érzed valahol, hogy igaza van?

2014. okt. 6. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!