Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezzel komokyan kinzom a...

Ezzel komokyan kinzom a gyerekeim?

Figyelt kérdés

A boltban találkoztam egy anyukával és meséltem neki hogy nemrég költöztünk. A ház 100nm, 2 szoba, fürdő, nappali,konyha. A nagyszobába a 3 gyermekünk van, a pici szoba a mien a férjemmel. Na ez az anyuka sipákolt nekem hogy nagyon kicsi ez a ház 5 embernek és a gyerekekenek ez kin szenvedés.

Ezt is elég volt felujitani nagyon sok pénzt öltünk bele. Szerintetek is kicsi?

2014. okt. 6. 11:32
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
97%
Nem kicsi, csak az elrendezes gaz. 100Nm-en nekunk 3 szoba, nappali, konyha, 2 furdo volt, es minden teljesen jo meret. En biztos felosztottam volna a szobakat, hosszu tavon biztos nem jo 3 gyerek egy szobaban, semmi maganelet!
2014. okt. 6. 11:34
 2/43 anonim ***** válasza:
94%
Mi 4en laktunk ekkorában gyerekkoromban, egyáltalán nem kicsi, Nem is kín szenvedés. Csak arra ügyeljetek, hogy legyenek olyan kis zugok a lakásban, ahová el lehet vonulni, ha valaki egy kis magányra vágyik.
2014. okt. 6. 11:37
 3/43 anonim ***** válasza:
96%
igaza van 1-nek. nekem 85 nm-en van 3 szoba, fürdő, konyha, nappali
2014. okt. 6. 11:37
 4/43 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés nektek hogy van....
2014. okt. 6. 11:45
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsi,de rossz az elrendezés.100 nm-en már igazán elférne 3 szoba,akár 4 is,a későbbiekben vagy elválasztgatjátok gipszkartonnal,vagy ti a férjeddel a nappaliban aludtok majd.
2014. okt. 6. 11:46
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 70nm a ház, kis fürdő,kis konyha, 2nagy szoba,egy kisebb! Amikor otthon laktunk gyerekként, egy nagyszobában voltunk ketten, majd felosztottuk kétfelé, és így teljesen jó, befér az ágy, szekrény, íróasztal és így sem volt zsúfolt.
2014. okt. 6. 11:47
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Hogy konkrétan a kérdésre válaszoljunk, nem kínzod a gyerekeidet,de hosszú távon nem lesz jó nekik, egy kamasznak kell a privát tér, főleg ha külön neműek.
2014. okt. 6. 11:48
 8/43 anonim ***** válasza:
100%

Mi 68 m2-n lakunk 4-en.

Van egy nagy nappalink, két darab 8 m2-s gyerek szoba (külön vannak a gyerekek, sosem akartuk őket egybe tenni) és egy 6 m2-s háló nekünk.

Van egy közepes ebédlőnk, ahol kényelmesen letud ülni akár 8-10 ember enni és egy tágas konyhám.

Fürdő, wc külön van és a gardrób is. Plusz a közlekedő folyosó.

100 m2 egyáltalán nem pici, de az elrendezése .. én nem tudnék úgy "élni" benne. Ha nektek megfelel, akkor az a lényeg.

2014. okt. 6. 11:54
 9/43 anonim ***** válasza:
100%

A szó szoros értelmében nem kínzod, nyilván. Nekem ez a kifejezés mást takar. Mi 54 nm-en nőttünk föl ketten a húgommal. 20nm-es szobában ketten.

Másik kérdésedre válaszolva. NEm kicsi egy 100nmes ház, de ti hülyén oldottátok meg. Mert egy ekkora házba befért volna több szoba is. A gyerekeknek nem lesz magánéletük és egy szobába berakni 3 gyereket, főleg, hogy esetleg máshogy is megoldhattátok volna, az a baj.

Ha valaki azt kérdezte volna, hogy 40nm-en lakik, és vállaljon-e még egy gyereket, úgy hogy a gyerekek egy szobában lesznek, azt mondanám, naná, persze. De nektek volt lehetőségetek átalakítani feltételezem, hiszen te írtad, hogy sok pénzt költöttetek a felújításra. Így igen, én máshogyan oldottam volna meg.

Amúgy, anyuka csak ne sipákoljon, hagyd ott a véleményével, a gyerekek így is felnőnek, boldogságban, szeretetben, ne érdekeljen ki mit gondol.

2014. okt. 6. 11:54
 10/43 anonim ***** válasza:
100%

Szintén egyet értek az első válaszolóval. A 100nm nem kevés, de a 2 szoba igen. Főleg ha hosszú távra terveztek abban a házban, mert előbb utóbb nem árt, ha külön szobájuk van. És azért ekkora házban bőven elférne több is. Úgyhogy a helyetekben elgondolkodnék a felosztás megváltoztatásán.

Mindenesetre még így is túlzásnak tartom, hogy a gyerekeknek kínszenvedés lenne, mert gondolom az a nagy szoba, az tényleg jó nagy, szóval szépen elférnek a gyerkőcök.

2014. okt. 6. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!