Nem,soha!Magán orvosom van,akit imádok.Fantasztikus ember,és nagyszerű orvos.Mondhatni,baráti a viszonyunk. :)
2014. aug. 19. 22:48
2/16 anonim válasza:
nemhogy orvosnál, én valahogy semmilyen "hivatali" személy előtt nem tudnék sírva fakadni
2014. aug. 19. 22:56
3/16 anonim válasza:
Soha.42 éves,3 gyerekes anyuka vagyok.
2014. aug. 19. 23:01
4/16 anonim válasza:
igen!! el kellett menni egy másik városba valami nagyhirü magzatkardiologushoz, este fél7-re volt idöpontunk hozzá..késtünk egészen pontosan 7 percet! a párom lent volt, parkolohelyet keresett, én gyorsan felrobogtam a dokihoz, az meg torkaszakadtábol üvöltött, hogy mi a fenét képzelek én magamrol, hogy késtem.. ugy beszélt velem, mint egy taknyos kölyökkel..engem még életemben nem aláztak meg igy.. neki minden perce be van osztva, most ö is késésben van, mert este 9-re megy egy konferenciára..na szoval üvöltött, én szohoz sem jutottam. erre belépett a férjem, én akkor már zokogtam, a férjem megkérdezte mi a baj, vele is kiabált..ekkor meg fogta a kezemet a férjem, az orvostol 10 cm-re megállt és azt mondta az neki, hogy nyugodjon meg, mielött valami komolyabb baja nem lesz, és hogy egy kismamával (pláne azzal!) igy nem beszélhet, majd elköszöntünk.
2014. aug. 19. 23:02
5/16 anonim válasza:
(ez Franciaországban volt..minden féle mocskos, alja népnek lehordott minket -illetve engem, mert a férjem francia..közben szidott a késés miatt..ah, ha visszagondolok is összeszorul a gyomrom, én azt hittem, hogy kb. meg is fog verni..de tényleg.)
2014. aug. 19. 23:05
6/16 anonim válasza:
Igen. Szombaton bementem az ugyeletre mert problemam van. A doki elkuldott meg sem vizsgalt. Ma ujra mentem, es megint nem hivtak be.
2014. aug. 19. 23:05
7/16 anonim válasza:
Igen, ultrahangon, amikor kiderült hogy üres a petezsák 12 hetesen :-((
2014. aug. 19. 23:35
8/16 anonim válasza:
terhesen nem. viszont a fiam kórházba került pici korában és közölte az orvos:
-anyuka, kéne nekünk egy kis agyvíz a gyerekből! holnap megcsapoljuk, jó?
na akkor zokogtam :) illetve akkor kezdtem, másnap reggel még mindig bőgtem... szerencsére nem engedtük meg a beavatkozást, 2 nap múlva már haza is engedtek minket :)
2014. aug. 19. 23:56
9/16 anonim válasza:
Ti is megtanulnátok sírni, ha a halott nagy baba (25. hét) képe lebegne előttetek az UH-on. Nem számoltam, hány orvos járt bent, csak zokogtam.
2014. aug. 20. 06:40
10/16 anonim válasza:
Nem bent, de mikor kijottem és vártam a papirjaimat kicsordult pár konnyem.
Bolcsessegfog utáni varratszedesre mentem. Szajzar miatt nem tudtam csak kicsit nyitni a számat . Akkor mondta hogy csukott szájon át nem tud varratot szedni.. Na ne mondja..
Aztán egy rohadt nagy olloval próbált alanyulni a varratnak úgy hogy gyulladasba volt. Majd elsirtam magam.. Bár nem tudtam hogy ez a rosszabb vagy az hogy a néger tanuló fiun nem volt kesztyű és úgy tartotta a koszos mancsaval , retkes körömmel a számat!! nagyon megalázó volt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!