Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Úgy érzem, összeomlik minden,...

Úgy érzem, összeomlik minden, hogy vészeljem át?

Figyelt kérdés

Ma megyünk esküvőre, és a héten született volna meg a kislányom, ha nem hal meg bennem.

Vagy babával mentünk volna, vagy nagy pocival. Már tegnap este is sírtam, és most megint bepánikoltam, hogy menni kell. Húgom esküvője.

A szülés után minden nehéz volt, és emgint egy nehéz feladat. Mikor lesz már vége?

Hogy vészeljem át szerintetek? Volt már valaki így, mint én?

2014. aug. 2. 11:46
1 2
 11/13 Mókica84 ***** válasza:

Őszinte részvétem!Sajnálom ami veled történt:(

Hát azt sajnos nem tudja szerintem senki megmondani h hogy vészeld át,bárcsak lenne rá jól bevált recept!

De a saját tapasztalatomat elmesélem ha nem baj

Első terhességemnél nálam is elment a baba de Ő nagyon kicsi volt(kb.5 hetes terhes lehettem).

Úgy éreztem senki nem ért meg igazán azt akarták h folytassam mintha semmi nem történt volna.Meg olyan dolgokat h:minden okkal történik meg hogy jobb is így mert lehet h nem lett volna egészséges stb.

Nekem a párom eleinte megértett aztán hetek múltán már nem igazán értette h én még miért vagyok mindig elkenődve.

Sajnos így nem igazán tudtam senkivel beszélni róla de nekem az segített h itt a neten találtam olyan oldalakat ahol a hasonló élményt át éltekkel tudtam róla beszélni.

Nekem talán ez segített a leginkább.De ezt mindenki másként éli át van aki teljesen bezárkózik és még a véletlenül se beszélne róla;megint más meg szeretné kibeszélni.

Szerintem ha vagy olyan viszonyban az anyukáddal akkor mond el neki őszintén h most nagy szükséged van a segítségére és mond el h neked mi lenne jó most!

A húgod pedig ha egy kicsit is szeret akkor biztos megérti h te most milyen lelki állapotban vagy; és mondjuk csak a templomba mész el.

Szerintem ülj le anyukáddal és a húgoddal is egy őszinte beszélgetésre.

Elnézést kérek amiért ilyen hosszú lett!

Neked pedig kitartást mert sajnos a fájdalmadat az idő csak enyhíteni tudja de sajnos megszüntetni semmi.

Kívánom h az a kis angyalka akit most elvesztettél "küldjön" neked maga helyett egy másik kis "csodát" és te is átélhesd az anyaság csodáját!

2014. aug. 2. 13:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne próbáld meg elfojtani a könnyeid. Érző ember vagy nem gép. senki nem tudná megállni. nagyon sajnálom ami veled történt.
2014. aug. 2. 14:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem! Ne menj sehová, gyászolj. A gyásznak is megvannak a saját szakaszai, ha nem tudod a gyászmunkádat feldolgozni csak minden sokkal rosszabb lesz. Most azzal foglalkozz ami nektek jó, ha kell legyetek bezárkózva egész nap, és haragudjatok az egész világra. Természetes, hogy nem tudsz másokkal együtt örülni, még szép. Ha úgy érzed elakadtál, és nem javul semmi, akkor keress fel egy pszichológust. Az is rendben van, ha Xanaxot szedsz egy darabig.

Utolsó kérdésedre a válasz pedig egy év a teljes gyász feldolgozásának az ideje. Nagyon sok erőt, kitartást kívánok mindkettőtöknek.

2014. aug. 2. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!