Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan vészeljem át a legkelle...

Hogyan vészeljem át a legkellemesebben az első 12 hetet?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 6. hétben, de borzalmasan érzem magam. Állandóan hányingerem van, folyton szédelgek, éhes vagyok, de semmit nem tudok enni, mert rosszul leszek még a gondolatától is. Folyton alszok, aztán meg fáj a fejem. Szedem az Elevitet, de ugyanúgy hányok mintha mi sem történt volna. Mit tehetnék, hogy enyhítsem ezeket a tüneteket? Vagy csak várjak türelmesem még 6 hetet?
2011. jún. 10. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Írhatnék itt sok okosságot, de nem teszem. Szerintem gondolj a picidre, hogy érte kibírod és arra hogy ez csak átmeneti állapot, ami hamarosan véget ér. Ennél jobb tippem sajnos nincs! Kitartás!!!!!!
2011. jún. 10. 11:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Próbálok! :)
2011. jún. 10. 11:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Az segít a legtöbbet, ha a picúrkádra gondolsz, őérte ennél sokkal többet is megéri kibírni! Tudom, hogy néha elfogy a türelem, én is voltam úgy, hogy sírhatnékom volt, mert annyira gyenge voltam, csak árnyéka önmagamnak - de aztán meg azért éreztem rosszul magam, amiért nyafogok, összeszedtem magam, naponta sétáltam , ha enni nem is tudtam, sok hideg gyümölcslevet, tejterméket ittam-ettem, és a 9-10 héttől szépen elmúltak a rosszullétek, úgyhogy kitartás! Ne feledd , ez a legédesebb teher!!! :)
2011. jún. 10. 12:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia. Én 7hetes és 3 napos vagyok ma, de én is nagyon szenvedek, főleg a fejfájástól. Alacsony a vérnyomásom is, de eddig legalább ihattam 2-3 kávét egy nap, most meg csak 1-et és nagyon nagyon szenvedek, a fejem miatt.

Persze kitartok a babám miatt, de nagyon nehéz. Éjjel nem tudok aludni a fejfájástól, már megőrjítem a párom is, viszont ha megjön a munkából, nem tudok vele lenni, mert aludnom kell, annyira fáj a fejem.

Hétfőn megyek dokihoz, kinyomozom, hogy mit tehetek, mert nem akarok örökké aludni.

Hányni még nem hánytam, csak öklendeztem(de eddig azért nem hánytam, mert amikor felkelek, azonnal rám jön mivel még nem ettem, nincs ami kijöjjön és csak órákkal később tudok enni), meg hányingerem van.

Ma reggel is felkeltem fél5kor és fél 10kor tudtam enni...

Kitartás kismama:))

Boldog Babavárást:))

2011. jún. 10. 12:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Érte még többet is kibírnék! Csak ez a bágyadtság, szívesen elhagynám ezeket a dolgokat a babavárásból :)
2011. jún. 10. 12:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Neked is Sok kitartást! Boldog Babavárást Neked is!
2011. jún. 10. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:

szia

nekem a sima ropi segített a hányinger ellen.

Egyébként meg nagyon sokat aludtam a terhességeim egész ideje alatt.

2011. jún. 10. 12:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is rengeteget szenvedtem az első időszakban, ami nekem bejött:

Ha éhes vagy, egyél üres kenyeret, ebben semmi sincs, ami felkavarhatna, és segít is felszívni a gyomorsavadat.

Lefekvés előtt 2 deci tejet megittam, ettől aludni is tudtam.

Ha hányni kell, ne tartsd vissza! Ezt nagyon komolyan mondom, ha a baba visszaküld valamit, azt azért teszi, mert nem szimpatikus neki, és mellesleg te is szenvedsz tőle.

És a legfontosabb, igyál sok teát! A víznek hánytató hatása van, a teának kevésbé, némi "tápanyag" is van benne, és a folyadék is fontos neked.

Rajtam ezek segítettek, remélem neked is bejönnek majd :)

Boldog babavárást!

2011. jún. 10. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Én az első gyereknél momentán az Elevittől hánytam!!!!! a dokim kérte hogy próbáljam meg a 12 hétig folytatni valahogy aztán hagyjam a csudába. így is tettem és már másnap tök jól voltam
2011. jún. 10. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:
10 hetes vagyok és még mindig rosszul vagyok, már 3 hete tart.Kitartás.
2011. jún. 10. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!