Hogyan vészeljem át a legkellemesebben az első 12 hetet?
Szia. Én 7hetes és 3 napos vagyok ma, de én is nagyon szenvedek, főleg a fejfájástól. Alacsony a vérnyomásom is, de eddig legalább ihattam 2-3 kávét egy nap, most meg csak 1-et és nagyon nagyon szenvedek, a fejem miatt.
Persze kitartok a babám miatt, de nagyon nehéz. Éjjel nem tudok aludni a fejfájástól, már megőrjítem a párom is, viszont ha megjön a munkából, nem tudok vele lenni, mert aludnom kell, annyira fáj a fejem.
Hétfőn megyek dokihoz, kinyomozom, hogy mit tehetek, mert nem akarok örökké aludni.
Hányni még nem hánytam, csak öklendeztem(de eddig azért nem hánytam, mert amikor felkelek, azonnal rám jön mivel még nem ettem, nincs ami kijöjjön és csak órákkal később tudok enni), meg hányingerem van.
Ma reggel is felkeltem fél5kor és fél 10kor tudtam enni...
Kitartás kismama:))
Boldog Babavárást:))
szia
nekem a sima ropi segített a hányinger ellen.
Egyébként meg nagyon sokat aludtam a terhességeim egész ideje alatt.
Szia!
Én is rengeteget szenvedtem az első időszakban, ami nekem bejött:
Ha éhes vagy, egyél üres kenyeret, ebben semmi sincs, ami felkavarhatna, és segít is felszívni a gyomorsavadat.
Lefekvés előtt 2 deci tejet megittam, ettől aludni is tudtam.
Ha hányni kell, ne tartsd vissza! Ezt nagyon komolyan mondom, ha a baba visszaküld valamit, azt azért teszi, mert nem szimpatikus neki, és mellesleg te is szenvedsz tőle.
És a legfontosabb, igyál sok teát! A víznek hánytató hatása van, a teának kevésbé, némi "tápanyag" is van benne, és a folyadék is fontos neked.
Rajtam ezek segítettek, remélem neked is bejönnek majd :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!