Hogy vészeljem át az ünnepet, folyamatos rosszullét, émelygés, hányinger mellett?
Maradj otthon. Meg fogják érteni.
Én is kihagytam már több ünnepet emiatt. Meg temetést is.
Ezt mindenkinek el kell fogadni.
nekem kettővel semmi bajom nem volt, aharmadikat végighánytam.
Az ilyen családi ebédeken az ajtó felöli oldalra ületem.Ettem,kirohantam hányni, ettem,kirohantam..... nem volt semmi gond (azon kívül,hogy az egész család rajtam nevetett)
Velem is ez a helyzet bár én csak 6 hetes múltam.
Ezek szerint akkor ez még lesz rosszabb is, mivel én szerencsére legalább nem hányok.
Én tuti nem fogok enni, amíg a család eszik kimegyek az udvarra levegőzni, vagy beülök a szobába, még nem tudom, de egyenlőre elképzelni sem tudom, hogy leüljek egy terített asztalhoz.
Én karácsonykor nem ültem az asztal mellé, mert bár már 20 hetes voltam, még akkor is mindentől hánytam. Jobban járt így mindenki, én meg tűrtem, csendben. :))) Most húsvétkor pótolok! :))
35 hetes km
Minden even nalunk gyulik ossze a fejrem nagy csaladja )kb 20 fo)
Gondolhatjatok...... Elotte takaritas, fozes ennyi emberre, majd mosogatas, es ujra takaritas.
Meg csak 7 hetes vagyok, igy nem szeretnenk bejelenteni a kisteso erkezeset.
Nekem hanyingerem nincs, de a hasam feszit sokszor, szinte egesz nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!