Hanyinger elleni gyogyszer terhesen? Szednetek?
6 hetes terhes vagyok. Mar az 5.het ota kinoz a reggeltol-estig tarto hanyinger.
Kulfoldon elek(Kanada). Tegnap voltam eloszor az orvosnal es O irt fel nekem egy gyogyszert a hanyinger ellen. Azt mondta,hogy ez az egesz vilagon tesztelt gyogyszer es az egyetlen aminek bizonyitottan semmi karos hatasa nincs a magzatra.
Meg nem valtottam ki mert nem szivesen szedek gyogyszert. De igy meg nem tudom ellatni a 2,5 eves fiamat es a haztartast rendesen annyira legyengit az egesz napos hanyinger.
Ti szednetek a helyembe?
Magzatvédő Elevit enyhiti,vagy B6-ot én ezeket szedtem!
4gyermekes anyuka.
Koszonom a valaszokat!
Kedves utolso valaszolo: Irtam a kommentbe ,hogy nem Magyarorszagon elek , az altalad emlitett gyogyszerek-vitaminok itt nem kaphatoak.
nekem a dokim gyömbér üditőt ajánlott
Az biztos van arra is
canada dry vagy ilyesmi...
nekem bejött
egy próbát megér
Naná, hogy szedném!
Én is próbáltam ilyen gyógyszert szerezni, de sajna itt Angliában nincsen ilyen..
Persze amennyiben nem szívesen szedsz gyógyszert és elviselhető a rosszulléted, akkor ne szedd.
Jó babavárást! :)
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!