Hanyinger elleni gyogyszer terhesen? Szednetek?
6 hetes terhes vagyok. Mar az 5.het ota kinoz a reggeltol-estig tarto hanyinger.
Kulfoldon elek(Kanada). Tegnap voltam eloszor az orvosnal es O irt fel nekem egy gyogyszert a hanyinger ellen. Azt mondta,hogy ez az egesz vilagon tesztelt gyogyszer es az egyetlen aminek bizonyitottan semmi karos hatasa nincs a magzatra.
Meg nem valtottam ki mert nem szivesen szedek gyogyszert. De igy meg nem tudom ellatni a 2,5 eves fiamat es a haztartast rendesen annyira legyengit az egesz napos hanyinger.
Ti szednetek a helyembe?
Calcium phosphoricum D6 80x(SCHÜSSLER SÓ) Nr2
Terhességi hányás: Calcium phosphoricum D6 3x 1 tabletta naponta a panaszok
fennállásáig. Ha a várandós kismamának nagyon erıs hányingere van, amit a Schüssler só íze
még tovább provokál, akkor a napi tablettaadagot 1 pohár vizben feloldva elég ha a kismama
egy-egy korty Schüssleres oldatot iszik, vagy szájában tart 1-2 percig.
gondolom ezt kint nem lehet kapni,de postán lehet kiküldeni. mégis csak természetes anyagok vannak benne, Homeopátiás. bár nyilván kint is vannak homopátiás szerek. nézz utána! remélem tudtam segíteni !
Sziasztok!
Az en gyogyszeremnek a neve Diclectin.
Tegnap este mar annyira nem birtam,hogy elmentunk ivaltani.
Ugy kell szedni,hogy este 2 szemet,hogy reggel ne legyen hanyinger. A delelott folyaman meg egyet es delutan 4 orakkor meg egyet. Osszesen 1 nap 4 szem.
En elhataroztam,hogy csak az estit szedem mert sokallom a napi 4 szemet.
Tegnap este vettem is be es tenyleg hat,nagyon jo ( nagyon draga ugy,hogy annyiert mar hasson is).
Minden gyogyszer szemen egy pocakos kismama van.
tegnap 09:07 es vagyok,
ha pocakosoknak való, akkor nyugodtan szedheted:) Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!