Tavaly teherbe estem de annyira rosszul voltam/ hányinger, ami később ráment a gyomromra/, kínok kínját éltem át, elvetettük. Most újra szeretném megpróbálni, ha lenne valami gyógyszer, ami megkönnyítené, és legalább elviselhető lenne. Mit próbáljak?
Figyelt kérdés
2008. júl. 20. 22:58
1/38 anonim válasza:
Képes voltál azért elvetetni, mert rosszul voltál??!!Ezt azt hiszem ÖNZŐSÉNEK hívják!!!Amúgy rengeteg minden van, ami gátolja a rosszulléteket...pl. gyömbér-kóla-kis étkezések, reggel felkelés elött egy keksz...ennyi lett volna akkor is. Én is rosszul voltam, a nap 99%át a wc-ben töltöttem egészen a 17.hétig, ja és a 6.héten kezdődött, már remegtem a fáradságtól és kimerültségtől...semmit nem bírtam enni, de MEGÉRTE!!!!31hetes kismama (és nyugodtan pontozzatok le, de akkor is ez a véleményem)
2/38 anonim válasza:
Akkor nem néztél utána, hogy milyen lehetőségek vannak, vagy a dokitól nem érdeklődtél, hogy tud-e adni valamit ilyen esetekre? Akkor is és most is ez/ez volt a teendő. Nem pedig az abortusz! Egyetértek az első hozzászólóval, ez önzés volt a részedről. A gyömbér és a keksz tényleg jó, vagy vannak homeopátiás szerek (neten utánanézhetsz). Felkelés előtt egy kis keksz és csoki, vagy péksüti, vagy pirítós. Rengeteg zöldség és gyümölcs. A neten sok tanácsot találsz.
3/38 anonim válasza:
neked nem is valo gyerek.azért elveteted mert rosszul voltál?hány ember van rosszul mégsem veteti rl a babat.és ha megint rosszul leszel akkor is elveteted?addig csinálod mig egyszer nem leszel már rosszul?más meg anyira akar babat és nem jőnn neki őssze.ezt tartom igazságtalanak.ilyen emberektől vagyok rosszul.
4/38 anonim válasza:
Ne haragudj,de ez embertelenség volt a részedről! Nekem is voltak problémáim,zsibbadt a karom,de orvoshoz fordultam és segítettek! Mindettől függetlenül 22 hetesen elhalt a babám,így kellett megszülnöm...
De vállalni fogom a következőt,és küzdeni fogok érte,mindent megteszek hogy legyen egy egészséges kisbabám!
Szerintem Te nem is akartad ezt a babát igazán...
Rosszullét miatt abortusz,más meg mennyit küzd a gyermekért!
Nem tudlak megérteni...sőt..
5/38 anonim válasza:
13 hetes 3 napos kismama vagyok és Én még a mai napig is rosszul vagyok.De mindig találok valamit amivel egy kicsit tudom csillapítani és ha nem majd elmúlik.Nekem az abortusz akkor sem fordulna meg a fejemben ha előre tudnám hogy egészen a szülésig nem fog elmúlni,mert van ilyen!Ez nem olyan dolog amit ne lehetne elviselni főleg ha tisztában vagy vele hogy a pocaklakódért teszed!Jól gondold meg hogy elvállalsz/elvetetsz-e még egy picurt!
6/38 anonim válasza:
Inkább örülni kellett volna a hányingernek, mert az azt jelzi hogy a babával minden rendben van.
Szerintem várj a következő terhességgel, mert még nem vagy rá igazán felkészülve.
9/38 anonim válasza:
ne kutyát se vegyen!! ha valami baja lesz pár napig és netán hányni is fog,akkor elviszi az állatorvoshoz és elaltatja??
10/38 anonim válasza:
Fúúú, tényleg! És sétáltatni is kell meg mindenféle kényelmetlen dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!