Tavaly teherbe estem de annyira rosszul voltam/ hányinger, ami később ráment a gyomromra/, kínok kínját éltem át, elvetettük. Most újra szeretném megpróbálni, ha lenne valami gyógyszer, ami megkönnyítené, és legalább elviselhető lenne. Mit próbáljak?
Kedves utolsó válaszoló!!!Nem értem néhány ember hozzáállásást. Úgy gondolom, azért van ez az oldal, hogy segítsünk egymásnak, és nem lehurrogjuk a másikat. Én írtam a legelső kommentet, és nem azzal a szándékkal, hogy lehurrogjam a kérdezőt, csak elmondtam a vélemányemet. És mellette megosztottam a tapasztalataimat, ami szerintem nem rossz dolog. (Én is elég rosszul viseltem a terhesség első 4hónapját, majdnem kórházban kötöttem ki). Ajánlottam 1-2dolgot, ami jó hányingerre. Erre jönnek ilyen okostojások, akik lehurrogják az embert azért, hogy véleményt mert nyílvánítani!!Hát tudod, ez az undorító!!!De mindegy!!!Engem nem érdekel!Én okosabbnak tartom magam, az ilyen nőknél, akiknek csak a szájuk jár, és nem tudják mit beszélnek!
Amúgy szívesebben lennék már a kisbabámmal, ahelyett, hogy itt ülnék a gép elött, de sajnos arra még 2hónapot várnom kell!!!ENNYI!!!
Szégyelje magát mindenki, aki arra használta az oldalt, hogy a másikat pocskondiázza! Ne itt éljétek ki a felháborodásotokat, ez az oldal nem arra való!
Sajnos segíteni nem tudok, viszont engem is érdekelt volna egy-két jótanács, de az az igazság, hogy a körítések miatt az ember már észre sem veszi, ha ilyen meg is bújt a sorok közt. Sajnálom, hogy ide fajult ez a kérdés, piszkosul nem erről kellett volna szólnia. Szomorú, hogy itt tartunk és még szomorúbb, hogy az ilyen empátiamentes gondolkodást adjuk át a gyerekeinknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!