Menyi ideig tart a rosszullét, és a hányinger? Mit szedtek elenne, és mit szegyek, hogy legyen étvágyam?
Szia!
Én z első babaámmal nem voltam rosszul:)
Így most 6 hetes terhesen nagyon rosszul esik ez az egész! :(
4,5 hetes koromóta Délig egy falatsem megy le atorkomon,és nagyon émelygek, folyton öklendezek....Hányni még nm hánytam, de nagyon nincs is mit :( Délbe mintha elvágnák,és ehetek is!Bár általában csak a gyümi és a zöldség megy le a torkomon, így fogytam amióta terhes vagyok 3,5 kilót :(
Nekem eddig semmi nme segített amit próbáltam!
Drukkolok, hogy hamar jobban leygünk! :)
21 hós kislány és 6 hetes pocakbabi anyuja
Szia!
Tényleg embere válogatja. Én is borzasztóan voltam 16 hetes koromig. Voltam kórházban infúzión, mert már véreztem is. Azt mondta a dokim, hogy már ellenanyagot termeltem a baba ellen :( Nekem semmi nem vált be, csak az infúzió. Ha ittam attól hánytam, ha ettem egy kis gyümit vagy joghurtot akkor attól. Szerencsére mostanában már nem vagyok rosszul. Az étvágyam is fokozatosan tért vissza. Az első időkben leadott 5 kiló már vissza is jött :) Kívánom, hogy gyorsan múljon el a szenvedősebb része!
Boldog Babavárást! 19+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!