32-ik heti rosszullét? Mennyire normális már így a vége felé az állandó fejfájás, és hányás-hányinger?
Az elmúlt napokban egyre gatyábbul érzem magam. Reggeli után fél órával jön a rókainger, vagy a kisróka. Akkor pihegek délig, ekkor meg elkezd a fejem őrült módon fájni. Délután még a pocak is bekeményedett, olyan szinten hogy alig bírtam a konyhából az ágyig elmenni. A picur olyan aktív mint eddig még soha.
Lehet hogy a levegőben van valami?
Én ugyan nem hányok, de hányingerem nekem is van néha, és csak kóvájogtam én is tegnap egész nap. Hétvégén hidegfront jön, lehet már azt érezzük:)
35 hetes kismami
Lehet a hidegfront miatt érzed a fejed és attól már lehet hányinger is. De amúgy normális a hányinger, mert a baba rugdussa a gyomrodat, minek következtében jöhet a rókainger. Próbálj egyszerre nagyon keveset enni, hátha jobb lesz.
Kitartás! Sok boldogságot!
35 hetes pocis
Nekem most éjjel volt először hányingerem, eléggé meg is ijedtem, hogy itt az idő, de aztán elmúlt. Aludni ugyan már nem tudtdam utána, azóta fenn vagyok (hajnal 2.30).
Én a meleget nem bírom, attól vagyok kikészülve. Jóformán semmit nem tudok csinálni, mert 5 perc gyaloglás, vagy mozgás után csak kapkodom a levegőt. Én már alig várom, hogy egy picit hüljön a levegő, mert akkor leglább tudok is csinálni valamit a lakással. Már olyan mint egy csatatér!!!
38 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!