Semmi rosszullét hányinger az első percektől fogva? Szerintetek Fiú vagy lány? (10hetes kismama)
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 19:38
1/14 anonim válasza:
A tippem lány.
De kb. ugyanennyi az esély a fiúra is. :)
2/14 anonim válasza:
A fiammal semmi bajom nem volt. Most várjuk a hugit és vele a 8.héttől a 17. hétig minden napos volt az émelygés és hányás. Szóval - az én példámból kiindulva - a tippem fiú.
3/14 anonim válasza:
1 lányom és 2 fiam van, soha nem volt semmi bajom, se hányinger se kívánósság se semmi.
4/14 anonim válasza:
a lányomnál nem volt semmi bajom.Mostani pocaklakónál aki fiú a 15.ik hétig hánytam szédültem,sokszor majdnem elájultam.
6/14 anonim válasza:
Nekem sem volt eddig semmi bajom, lány lesz! 22hkm
7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen többség kislány írt :) :) De annak is örülök természetesen ha kisfiú :)
2012. márc. 4. 20:19
8/14 anonim válasza:
lány, semmi rosszullét :)
viszont anyucimnál sem, és neki van egy fia is :), azaz öcsém:)
9/14 anonim válasza:
Mindenki azt írta hogy lány és semmi tünet.Akkor én leszek a kivétel.Nekem is lányom van és a 10.héttől a 16.hétig elég kemény időszak volt,napi 2x hánytam,enni nem nagyon tudtam és még sorolhatnám.A 16.héten elmúlott a hányás,maradt a hányinger.Teljesen a 18.héten múlott el mikor megmozdult.
10/14 anonim válasza:
Kislányommal 2 hét émelygés semmi más tünet:) Most 8 hetes vagyok eddig az álomkóron kívül semmi bajom, kíváncsi vagyok kisfiú vagy kislány lesz, nekem teljesen mindegy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!