Semmi rosszullét hányinger az első percektől fogva? Szerintetek Fiú vagy lány? (10hetes kismama)
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 19:38
11/14 anonim válasza:
Szerintem fiú.Két fiú semmi tünet,1 kislány minden.
12/14 anonim válasza:
Nekem két terhességem volt,mindkettő kellemetlen,tipikus tünetektől mentes(még egy kósza hányingerem sem volt)és két kisfiam van! :) Szóval fiúcska is lehet :)
13/14 anonim válasza:
Passz. Az én mérlegem 1 lány, 1 fiú, mindkettőnél teljesen tünetmentes voltam. :-)
Szerintem alkatfüggő, semmi köze a baba neméhez.
14/14 Babi0906 válasza:
Én fiút várok, voltak rosszullétek, de csak bizonyos dolgoktól (kávé szag, cigi füst, tojás-azt még most se bírom, édes illatok, férfi parfüm) Hányni sose hánytam és a rosszullétek is csak addig tartottak amíg ezeket a szagokat érzetem. 12. hét után minden elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!