Miért mondják azt, hogy jobb a kisebb korkülönbség? Sok olyan szülőt láttam akinek 2 vagy több kicsi gyereke van és deprissziós, ingerült stb. Miért nem várnak pár évet még és úgy vállalják be a következőt!? .
Mondjuk a hasonló kérdésekre gondolsz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Nekem 1 év korkülönbség van a fiam és a lányom között. Most 4 és 3 évesek.
Nem szenvednek hiányt szeretetben, mind a kettőt ugyanúgy szeretjük, mind a kettő megkapja amit kell, nem szenvednek a pénztelenségben sem, odafigyelek mind a kettőre egyformán, mind a kettővel foglalkozok egyszerre, hisz tudunk együtt színezni, gyurmázni, legózni vagy a foglalkoztató könyvet kitölteni. Bár lehet azért, mert tanárképzőre jártam?
Én inkább téged sajnállak, hogy csak 1 gyerekkel tudsz foglalkozni, talán neked kellene tanulni a többgyerekesektől, hogy hogyan is kell több kisgyerekkel foglalkozni, mert attól, hogy te nem tudod megcsinálni, mert pont neked nincs türelmed hozzá, hisz te írtad, hogy eggyel is alig bírsz, hát a gyereket nevelni kell, hogy szófogadó legyen és akkor már nincs is gond.
Ha nem bírsz a 2 éves fiaddal, a Nevelési Tanácsadók ingyen segítenek! Attól, hogy te csak 1 gyerekkel bírsz, az nem azt jelenti, hogy mindenki olyan mint te. Én nem nagyon látok idegbeteg szülőket a környezetemben, lehet hogy a hiba nálad van.
Én 3 gyerekre is tudom a figyelmem fordítani ugyanúgy, mint te 1 gyerekre, na, akkor ki a jobb? Ugyanis, még egy 5 hónapos babánk is van. Ja és képzeld, semmilyen segélyre nem vagyunk jogosultak, még 5 fővel sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!