Más kisfiai is állandóan veszekednek? Ahol kisebb a korkülönbség, de már ovisok.
Az én fiaim is nagyon sokat veszekednek. (2 és 5 évesek).
Együtt még nem igazán tudnak játszani, és mindig az kell nekik ami éppen a másiknál van. Tényleg csak akkor van csend és nyugalom, amikor alszanak. Én is a magne B6-ra szavazok. És persze kitartás, egyszer majdcsak vége lesz.
Hát persze és ha véletlenül nagy csönd van, akkor tudom, hogy valami rosszban sántikálnak :)
Mint a múltkor, amikor a 3 éves kicsi elcsente a Protexin Junior rágótablettát és 3 perc alatt megevett 1 levéllel, de azért a 6 éves nagynak is adott 1 darabot, hogy ne árulja be :))))
Vagy mint akkor, amikor a méregdrága shea vajamat szétkenték a hálószobában :)))
Ezeken kívül szinte mindig vitatkoznak. Pl. a szüleimtől közösen kaptak egy villamos-busz szettet, de hát persze, hogy mindkettőnek csak a villamos kell, így már végül el kellett tegyem, mert egyfolytában azon veszekedtek...
Húú akkor a válaszadóknál is ugyanaz a helyzet.
Nálunk karácsonyra kaptak egy wader autópályát.6 db kisvonat van hozzá. Eszem nincs hozz. hogy miért, de képesek a 6 db vonaton veszekedni!!!!!!Reggel óta ez ment, mígnem felraktam a szekrénytetejére. A 6 vonatból mindkettő kinézett egyet és mindettőnek az kellett. :D Hihetetlen.
Na igen, a csend az bajt jelent, itt is.
6-os vagyok
Viszont a fiaim képesek együtt is játszani, úgyhogy nekünk bejött ez a 3 év korkülönbség.
A nagy is elég idétlen még, de azért sokszor látszik már rajta, hogy sokkal érettebben gondolkozik, így nálunk a legtöbb vita a kicsi miatt van, akinek még mindig a NEM a kedvenc szava :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!