Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért támadják állandóan azokat a párokat, akik közt nagy a korkülönbség?
Mert az emberek ilyenek. Nincs jobb dolguk, mint szidni és mocskolni másokat.
Valahol azért sajnálom az ilyen lelki szegényeket. Akinek ez a boldogság, hogy másokat pocskondiáz, annak elég sivár a lelkivilága.
Azért nem mindegy, hogy milyen korban történik mindez:
Ha 16 éves lány, és egy 31 éves férfit nézünk: nincsenek egy súlycsoportban. Valószínű, hogy a lánynak a fekvése a jó.
De nézzünk egy 30 éves nőt és egy 45 éves: sokkal inkább tartoznak egy korosztályba, mindkettejüknek van élettapasztalata.
És valaki támadta az általad említett normális, egymást szerető és becsülő párt? Nem hinném.
Amit Te itt olvashatsz GYK-n, abból messzemenő következtetést nem lehet levonni, mert vagy egyoldalúan írják le a sztorit, amit többnyire vérlázítóra fogalmaznak, amire mindenki ugrik (nem véletlenül kamu a többségük), vagy anonim oldalon vezetik le a feszültséget, és nekik mindegy, hogy a korkülönbségre ugatnak be, vagy a húsleves receptre a másik rovatban.
Nem beszélve arról, hogy aki itt feltesz kérdést korkülönbséggel kapcsolatban, az vagy kamu és ugrasztásra megy ki, vagy ő is érez benne valami bizonytalanságot (ilyenkor a válaszolók legtöbbször megvédik őt és mellé állnak, ha szeretik egymást, ne érdekelje őt senki véleménye), vagy csámcsogni akar és úgy fogalmazza meg, hogy az legyen rá a válasz, hogy biztosan a pénzre megy a csaj.
Tehát nem támadja senki azokat a párokat, akik közt nagy a korkülönbség. Csak nem árt szelektálni, hogy kinek a véleményére adsz, honnan jön ez a megjegyzés, és milyen körülmények közt.
Manapság már két homokos is elfogadott (a melegek házasságáról nem is beszélve).
De a nagyobb korkülönbségen bezzeg nagyon felháborodnak emberek.. néha én sem értem ezeket a dolgokat.
Mert buták, mert nem értik, mert irigyek.
Olvastam itt olyat is, hogy ha a lánya idősebb férfihoz menne, kitagadná, meg botrányt csinálnának. Pfff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!