Melyik a "jobb" a kisebb v. a nagyobb korkülönbség a két gyerek között? Előny, hátrány? Nálatok hány év?
nálunk 17 hónap
erre nincs egzakt válasz, minden családban más a szerencsésebb, jobb választás
mi most is így döntenénk, a kicsi elmúlt már 3 éves, tehát ennyi idő távlatából is így jó nekünk, ezt is szerettük volna már a legelején
de egy csomó család életvitele, mentalitása, habitusa alapján a nagy(obb) korkülönbség is ideális lehet
nálunk ami előny, az hátrány is egyben: kicsik
előny: egyszerre mennek át mindenen, egyszerrre tanulnak, egyszerre lesznek bárányhimlősek (14 nap különbséggel), egyformán fejlődnek gyakorlatilag
hátrány: egyszerre érik a személyiségük, ennek megfelelően egyszerre mennek át minden hisztin, tébolyon, egyszerre kell pisilniük, kakilniuk :-)
de nekünk így jó, bizonyos dolgok egy pillanat alatt természetessé tudnak válni
Szerintem is család, illetve anyafüggő!
Én ismerve magam, megbolondulnék, ha kicsi lenne a különbség két gyerek között. Imádom a fiam, de bőven elég most ő. Nem akarom,hogy bármelyik gyerek rovására menjen, hogy ideges vagyok, hogy nem tudom úgy élvezni az anyaságot.
De van akinek meg simán megy!:)
Köszönöm a hozzászólásokat :)
Mi is is vagyunk,mint a legtöbb válszoló!
Nagyon sokat foglalkozunk a fiunkkal elég sok mindent tud,szerintem kicsi még ahoz,hogy jöjjön egy pici baba még ki kéne használnom,hogy csak vele foglalkozzunk.Csak a szívem azt sugja,hogy úgy szeretnék még egy babát,de az agyam az tudja,hogy még nem kéne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!