Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 25 évesen teherbe esni és 26...

25 évesen teherbe esni és 26 évesen szülni ma már tényleg korainak számít?

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 17:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem korai ez lenne a normális,sajna sok embernek nem jön össze,de azt nem értem ha csak azért tolják ki,mert,hogy nem "éltek még" aztán nagymamakorúként mennek a gyerekért a suliba.
2014. júl. 22. 08:32
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok, én szültem az első gyermekemet 36 éves korban. Én sem értem ezt a lepontozást azokkal szemben akik huszonéves korban "mertek" szülni. Éppen ezért, vagy ez ellen írtam, ez nem kor kérdése, hanem egyénfüggő.

Ezen kívül én nem gondolom, hogy minősíthetném bárkinek az életét ismeretlenül, mert hát itt mindenki az életét írta le, és azt lepontozni kicsinyes, ostoba, és érthetetlen dolog. Nem mintha számítana valamit, de akkor is, emberek mások életét szóljátok le!

2014. júl. 22. 10:45
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen szültem volna az elsőt, de sajnos elvesztettük! Most 26 leszek, következő hónapban, és 26 évesen, augusztus végén szülném a másodikat, de sajnos őt is elvesztettük, terhességem félidejében! Terveztük Őket, tehát nem bántuk volna, ha jönnek, sőt! Irigylem azokat akik 24-25-26 évesen szülnek! Lehet lepontozni, nem bánom! :)
2014. júl. 22. 13:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom,h elvesztetted a babáidat:(sok kitartást es mielöbbi babazást kívánok Nektek:))24éves kismama
2014. júl. 22. 16:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Köszönöm!!!
2014. júl. 23. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!