Én 18 évesen szültem meg az elsőt , most 27 éves vagyok és van két fiam két lányom és most várjuk a harmadik kislányt
2014. júl. 21. 19:18
12/25 anonim válasza:
Egyet értek az első válaszolóval. :D
Már csak napok kérdése és megszületik a kislányom, pedig "még csak" 23 vagyok.
2014. júl. 21. 19:46
13/25 anonim válasza:
Most meg bejelolte,h nem hasznos egyàltalan a vàlaszom...szànalmas vagy!!!pontozd le ezt is..:))))))biztos te meg nem szültél..vagy mi a bajod?akarasz beszèlni róla???:)))
2014. júl. 21. 19:50
14/25 anonim válasza:
Jah mindenki lelett pontozva aki 30alatt szült:)))hatalmas:)))
2014. júl. 21. 19:52
15/25 anonim válasza:
25vesen szultem. :-). A kovetkezot majdnem 28 evesen fogom.
Mi igy terveztuk, nekunk igy idealis. Szerintem massal ne foglalkozz. Tenyleg nagy divat lett a harmicas ev masodik feleben szulni, erre persze nem azok vonatkoznak akiknek nem jott ossze hosszu evekig.
Sokan inkabb "elni" akarnak meg, a karrierjukkel foglalkozni. Ezzel sincs semmi baj, mindenki csinalja ugy ahogy akarja. Csak sokan kozulok lekezeloek,mert azt hiszik azok akik huszas eveikben szulnek azok gyerekek, penztelenek stb, mert esetleg ok igy voltak. :-)
2014. júl. 21. 19:53
16/25 anonim válasza:
Már bánom, hogy 16 évesen valahol az én hibámból is, nem sikerült megtartani a babát, illetve magától, spontán ment el. Az anyagi helyzetem akkor is ugyan ez volt és a psim sem változott, csak közben gyerek mellett elvégeztem 2 sulit...ez ment volna 16 évesen is...már csak a lepontozás miatt is...jujj ennyi esze van valakinek? :)
2014. júl. 21. 20:08
17/25 anonim válasza:
Most megint lepontoztak:))))
2014. júl. 21. 20:31
18/25 anonim válasza:
24 évesen szültem,szerintem ideális korba,kapcsolatba,anyagi körülmények közé.Azért a kor nem minde,sok féle tényező van.Például nekem a lányomnak van egy olyan gyerekbetegsége amit majd kinő,nekem is ez volt,így ha tesót vállalok akkor majd csak olyan 35-37 körül ( ha még teherbe tudok majd esni,mert nálunk 40 körül klimaxolnak a nők) szóval hiába nem értettem egyet a késői kis mamasággal,én is rá fogok kényszerülni,de nem izgat már.Már egyes ismerőseim példájából ítélve azt látom annak is van előnye.Meg a fiatal anyukaságnak is.Egy a lényeg ezt kihagyni nem szabad.
2014. júl. 21. 20:37
19/25 anonim válasza:
26 évesen szültem, férjem 28 éves volt. éltünk előtte, megteremtettük az anyagi feltételeket a babához, nekem jó volt így. mások véleménye meg nem érdekel ;)
már nagy a gyerkőc, nagyon boldog életünk van, most tervezzük a 2. babát, viszont az picit bánt már most, hogy nagyon sok év lesz közöttük. akkor azt éreztem, hogy fiatal vagyok, ráérünk a következővel, most viszont úgy érzem, hogy ennyit nem kellett volna várni
2014. júl. 21. 20:50
20/25 anonim válasza:
65 évesen szültem meg az elsőt, most 68 évesen jön a 2.
45 év bejelentett munkával.
Nem merem azt írni, hogy 24 évesen szültem, most 25 vagyok.
Viccet félretéve, akkor szülj gyereket, mikor alkalmas vagy rá! Egészségügyileg, keresetileg. És a legfontosabb: mikor 100%-ig a gyermekért vagy.
Nincs idős/fiatal, lényeg hogy tisztességesen neveld föl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!