Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hogy bírjátok ki,...

Anyukák, hogy bírjátok ki, hogy ne pofozzátok fel a ritka neveletlen gyerekeket a játszón?

Figyelt kérdés

Még csak 5 hónapos a fiam, de előre aggódok, hogy mi lesz, ha kinézi magának a többi gyerek (kicsit kicsi már most a normálhoz képest) és már a gondolattól viszket a tenyerem, hogy valaki bántsa a gyermekemet, de persze én is megbüntetem majd, ha ő ilyet tesz. Vagy szerintetek jobban vigyáznak vele, ha "ijesztő anya" vagyok? Így a barátnőm 3 éves kislánya nevezett el, mert tele vannak tetoválva a karjaim, mellkasom, nyakam, ehhez pedig kék haj és sok piercing társul. Erre most hirtelen azért gondoltam, mert ha apukám kiskoromban velem volt a játszón senki sem bántott, mert ő is ilyesmi volt.

De igazán érdekel, hogy mi a titkotok, hogy nem kevertek le soha egy pofont az ütögetős, homokdobálós, kődobálós, igazságtalan, agresszív és nagy szájú gyerekeknek. Sajnos az ilyenek anyja gyakran telibe szarja, hogy mit csinál a gyerek.

2014. júl. 19. 00:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azért a td eseted egész más. Ez jogos. Én is így cselekedtem volna,mint re
2014. júl. 19. 18:17
 32/33 anonim ***** válasza:
csak egy példát írtam csak a kérdést olvastam a válaszokat vagy a kifejtést nem is,csak miután válaszoltam
2014. júl. 19. 18:23
 33/33 A kérdező kommentje:
Azért vicces, hogy így kiforgattátok a szavaimat, mert megütni megütném az ilyen gyerekeket, de nem fogom megtenni. A kérdésemre pedig tanácsot vártam igazából, hogy ez kinek hogyan megy, milyen módszerrel tud a legnyugodtabb msradni valaki, mert ütni nem ütöttem meg senkit sem kiskorom óta, de ehelyett jól elküldtem melegebb éghajlatra az ilyeneket, és ezt sem szeretném megtenni a játszón, ahogy a pofozkodást sem, de ha a saját gyerekem mást bánt és kérésre sem hagyja abba ő is megérdemli a pofont.
2014. júl. 19. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!