Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hogy bírjátok ki,...

Anyukák, hogy bírjátok ki, hogy ne pofozzátok fel a ritka neveletlen gyerekeket a játszón?

Figyelt kérdés

Még csak 5 hónapos a fiam, de előre aggódok, hogy mi lesz, ha kinézi magának a többi gyerek (kicsit kicsi már most a normálhoz képest) és már a gondolattól viszket a tenyerem, hogy valaki bántsa a gyermekemet, de persze én is megbüntetem majd, ha ő ilyet tesz. Vagy szerintetek jobban vigyáznak vele, ha "ijesztő anya" vagyok? Így a barátnőm 3 éves kislánya nevezett el, mert tele vannak tetoválva a karjaim, mellkasom, nyakam, ehhez pedig kék haj és sok piercing társul. Erre most hirtelen azért gondoltam, mert ha apukám kiskoromban velem volt a játszón senki sem bántott, mert ő is ilyesmi volt.

De igazán érdekel, hogy mi a titkotok, hogy nem kevertek le soha egy pofont az ütögetős, homokdobálós, kődobálós, igazságtalan, agresszív és nagy szájú gyerekeknek. Sajnos az ilyenek anyja gyakran telibe szarja, hogy mit csinál a gyerek.

2014. júl. 19. 00:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
A legszebb, hogy 5 hónapos gyerek mellett ez jár a fejedben, nemcsak a külsőd lehet gáz. Amúgy pedig 3-4 éves gyerekeknél életkori sajátosság, hogy próbálgatják az erejüket. Ezt nem pofonnal kell megtorolni, mert nem ért belőle. Amúgy pedig szerintem egy agresszív szülőnek pont olyan lesz a gyereke, tehát ha te már most az agresszión agyalsz, pont, hogy a te gyereked lesz olyan.
2014. júl. 19. 10:47
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom mik vannak.Neveletlen szülők háborognak ,hogy neveletlen egy gyerek.Azt várjátok ,hogy a gyerek fojtsa vissza az esetleges dühét ne verekedje ne dobáljon homokot te meg felpofozod mert nem bírsz uralkodni magadon.Zseniális!

Sose ütöm meg a gyerekem és más gyerek nevelése meg pláne nem az én hatásköröm.

Minden gyerekkel előfordul,egyszer kétszer hogy a másikra homokot dob mérgébe megkel tanulja kontrolálni az érzéseit.Ha megpofozod lehet nem dobál homokot többet de az biztos ,hogy nem azt tanítod neki,hogy hogy kell normális keretek között megnyugodni!Én kislányom nyár elején dobott egy kislányra homokot mert mérges lett.Megvigasztaltuk kislányt és utána szépen elmagyaráztuk kislányomnak miért volt helytelen .Azóta sose dobál.Volt olyan gyerek az oviban akinek többször kellet elmondani de megértette!

2. válaszolón meg Teljesen felháborodtam.Valószínűleg otthon is jól elveri a gyereket,ez nem szuper-anyaság.Én szégyellném magam pláne ha nyilvános helyen próbálom más gyerekét megnevelni ész hiányában.

2014. júl. 19. 13:01
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező az biztos ,hogy te se tudod uralni az érzéseidet ne várd el ezt egy 4 évestől.Neki még meg kell tanulni nem pofonnal,neked meg már rég meg kellet volna.

(utolsó vagyok)

2014. júl. 19. 13:07
 24/33 anonim ***** válasza:
88%
2. Te belegondoltál egyébként abba, hogy ebből rendőrségi ügy is lehetett volna? Neked jó lett volna, ha a gyereked előtt hurcolnak meg? Meg is érdemelted volna, egyébként pedig pont az olyan gyerekek lesznek agresszívak majd, mint a te gyereked és ők fenyegetőznek, hogy majd jön anyu. Én őszintén megmondom téged egyszerűen a közösségtől tiltanálak el.
2014. júl. 19. 13:39
 25/33 anonim ***** válasza:
16%

2-es vagyok

Kedves anyukák képzeljétek el hogy nem csak rászórt egy kis homokot hanem az arcába is nyomta meg a ruhájába a nyakánál 3 éves azt se tudta szegény mi van csak tele ment a szája szeme homokkal érdekesek vagytok nem tudom hogy ti ezt hogy reagáltátok volna le

2014. júl. 19. 13:42
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kettes elképzelem.Sőt a kisfiamnak még a szemébe is ment. Megvigasztal megtörölgettem a fiam. A másik kisfiúnak meg elmagyaráztam ,hogy ez nem volt szép dolog ez így nem játék,vigyázni kell a másikra.és ennyi.Mivel az én kislányom 2 évvel öregebb a fiamnál ezért tudom,hogy van olyan korszak amiben kicsit nehéz a gyerekekkel mert nehezen uralják dühüket és próbálgatják a határt.(én vagyok az a válaszoló akinek a kislánya pedig megdobott egy másik kislányt homokkal)

Ez körübelül szemet,szemért hozzáállás amit te mondasz.

2014. júl. 19. 13:49
 27/33 anonim ***** válasza:
61%
Az én fiamat meg jól kupánvágták, még nekem is fájt. Tudod mit tettünk? Elmagyaráztuk, hogy nem szabad és még a kisfiúnak odaadtuk a labdánkat, hogy játsszon vele egy kicsit. Amit te csináltál, azt egy épelméjű ember nem tenné, örülj, hogy nem jelentettek fel.
2014. júl. 19. 13:51
 28/33 anonim ***** válasza:
90%
Kedves második hát nem úgy hogy megpofozok egy idegen gyerekét.... SZÉGYELD MAGAD!!!!
2014. júl. 19. 14:08
 29/33 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

És 2-es válaszoló. Ha azt akarjátok megtanítani a saját, és más gyerekének, hogy ne bántsuk a másikat, akkor baromira ne pofozgassatok semmit, mert ti vagytok számukra a PÉLDA, és tökéletesen az ellenkezőjét éritek el vele.

2014. júl. 19. 17:09
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Pont a múlt héten volt,3 éves fiam kinézte 2 5-6 év körüli fiú az elején csak cukkolták gondoltam majd megoldják,hát gyerekek,de miután már mocskos dolgokat vágtak hozzá,a fiam meg gondolta megmutatja de igenis Ő is le tud ugrani a magas csúszda tetejéről,rájuk szóltam,erre elkezdtek szemtelenül,mocskos szájjal, ócsárolni cigányozni(holott ennek még alapja sincs,nem is vagyunk azok nem is nézünk ki úgy) akkor,fogtam a fiam,mondtam neki,hogy neveletlen gyerekekkel ne foglalkozzon anyukájuk nem nevelte meg Őket,hát minden erőm kellett hozzá,hogy ne pofozzam fel Őket és az anyukát aki ott pletyizett tojva a kölykeire,aztán később hallottam,hogy az anyjukkal is ilyen módon beszélnek és az anyjuk nem is foglalkozott velük.
2014. júl. 19. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!