Anyukák, hogy bírjátok ki, hogy ne pofozzátok fel a ritka neveletlen gyerekeket a játszón?
Még csak 5 hónapos a fiam, de előre aggódok, hogy mi lesz, ha kinézi magának a többi gyerek (kicsit kicsi már most a normálhoz képest) és már a gondolattól viszket a tenyerem, hogy valaki bántsa a gyermekemet, de persze én is megbüntetem majd, ha ő ilyet tesz. Vagy szerintetek jobban vigyáznak vele, ha "ijesztő anya" vagyok? Így a barátnőm 3 éves kislánya nevezett el, mert tele vannak tetoválva a karjaim, mellkasom, nyakam, ehhez pedig kék haj és sok piercing társul. Erre most hirtelen azért gondoltam, mert ha apukám kiskoromban velem volt a játszón senki sem bántott, mert ő is ilyesmi volt.
De igazán érdekel, hogy mi a titkotok, hogy nem kevertek le soha egy pofont az ütögetős, homokdobálós, kődobálós, igazságtalan, agresszív és nagy szájú gyerekeknek. Sajnos az ilyenek anyja gyakran telibe szarja, hogy mit csinál a gyerek.
nekem mesélt egy óvodapedagógus, hogy mostanában nagyon szemét gyerekek vannak, fáj neki bemenni is dolgozni, a gyerekek összefirkálják egymás rajzát, elveszik egymás játékát, megy a kiközösítés, stb és még csak óvoda.
mivé lesz a világ.
2.
Én nem szuperanyának tartanálak, hanem szégyellnélek. A többi anyuka nem tisztel, hanem nincs kedvük konfliktusba keveredni veled. Elég egy barom lehetsz. Megütöttél egy gyereket, mert homokot szórt a gyerekedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!