Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hogy bírjátok ki,...

Anyukák, hogy bírjátok ki, hogy ne pofozzátok fel a ritka neveletlen gyerekeket a játszón?

Figyelt kérdés

Még csak 5 hónapos a fiam, de előre aggódok, hogy mi lesz, ha kinézi magának a többi gyerek (kicsit kicsi már most a normálhoz képest) és már a gondolattól viszket a tenyerem, hogy valaki bántsa a gyermekemet, de persze én is megbüntetem majd, ha ő ilyet tesz. Vagy szerintetek jobban vigyáznak vele, ha "ijesztő anya" vagyok? Így a barátnőm 3 éves kislánya nevezett el, mert tele vannak tetoválva a karjaim, mellkasom, nyakam, ehhez pedig kék haj és sok piercing társul. Erre most hirtelen azért gondoltam, mert ha apukám kiskoromban velem volt a játszón senki sem bántott, mert ő is ilyesmi volt.

De igazán érdekel, hogy mi a titkotok, hogy nem kevertek le soha egy pofont az ütögetős, homokdobálós, kődobálós, igazságtalan, agresszív és nagy szájú gyerekeknek. Sajnos az ilyenek anyja gyakran telibe szarja, hogy mit csinál a gyerek.

2014. júl. 19. 00:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
94%
Csak egy kérdés.Ha a te gyereked csinálná ezt az enyémmel és te pl pont nemlátod akkor megpofozhatom a gyereked??!!
2014. júl. 19. 01:00
 2/33 anonim ***** válasza:
8%
Nekem amikor 3 éves volt egy kis mocsok homokot szórt a fejére meg a ruhájába amikor megláttam odaszaladtam és az idegen kölöknek akkor pofont adtam hogy csak úgy csattant el is esett de megérdemelte kis gonosz erre jött oda az anyja hogy hogy képzelem hát lett belőle egy kis csetepaté mert megtéptük egymást bár egy ideig kinéztek a játszóról de most már az anyukák is tisztelnek mert ha lent vagyok még a gyerekek is tartanak tőlem helyre kell tenni az ilyeneket és a kislányom és "szuper" anyunak hív
2014. júl. 19. 01:03
 3/33 anonim ***** válasza:
43%

nekem mesélt egy óvodapedagógus, hogy mostanában nagyon szemét gyerekek vannak, fáj neki bemenni is dolgozni, a gyerekek összefirkálják egymás rajzát, elveszik egymás játékát, megy a kiközösítés, stb és még csak óvoda.

mivé lesz a világ.

2014. júl. 19. 01:59
 4/33 anonim ***** válasza:
83%
Kettes, te nem szuper anya vagy, hanem egy idióta ösztönlény. Azaz állat! Miért? Az ok, hogy a saját gyereked nézed, lehet szemét volt az idegen gyerek, de amit tettél az szánalmas gyenge utolsó senkire vall!!! Gondolkozz el, hogy vajon miért.
2014. júl. 19. 03:51
 5/33 anonim ***** válasza:
81%
na hat 2 es valasziro. meg te "kedves " kerdezo roszabbak vagytoj a ciganyoknal ilyen " kedves " stilusotok van… kulomben meg ha pl az en gyerekemhez egy ujjal is hozaernel kezed labod eltordelnem hiaba vagy tele tetkoval meg pircingel egyesevel nyeletnem le veled a kek hajadat meg szalankent tepnem. ki na ugyhogy draga ne. becsuld le azokat az anyakat se akik viszonylag emberibb kulsoben jarnak nalad!!
2014. júl. 19. 03:55
 6/33 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon egyszeru, nem jarunk jatszoterre, nagyon sok ertelmes program, szorakozas van azon kivul is. A jatszotereken amugy is minden masodik anyat megtepnem az lenne a minimum. A sok segget mereszto, kizarolag pletykalni tudo, gyerekkel nem torodo osanyakkal van tele. Ugyhogy maradnak egyebb tartalmas programok, a jatszoteret meghagyjuk masoknak.
2014. júl. 19. 04:36
 7/33 anonim ***** válasza:
88%
Épeszű ember nem üti meg mas gyerekét.
2014. júl. 19. 05:45
 8/33 anonim ***** válasza:
94%
Jézusom. A fiamat volt, hogy megütötték, simán bánthatta volna a másikat vissza, még azt se engedtem, nem, hogy ilyen eszembe jusson. Az ilyeneknek komolyan nem való gyerek. Ha látom, hogy durva a másik gyerek, bár ilyet még nem tapasztaltam, mert ezek csak csip-csup dolgok, szólok a szüleinek.
2014. júl. 19. 06:28
 9/33 anonim ***** válasza:
97%

2.

Én nem szuperanyának tartanálak, hanem szégyellnélek. A többi anyuka nem tisztel, hanem nincs kedvük konfliktusba keveredni veled. Elég egy barom lehetsz. Megütöttél egy gyereket, mert homokot szórt a gyerekedre?

2014. júl. 19. 06:39
 10/33 anonim ***** válasza:
95%
Ti nem vagytok normalisak...:D vagy ahogy előttem írták , cigányok...azok vagytok.
2014. júl. 19. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!