Mit gondoltok a Gábriel névröl a kisfiunknak? Elég ritka névnek gondolom ezért is tetszik.
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 09:09
1/16 anonim válasza:
A terhessegi teszt meg a terhessegi teszt jut eszembe rola. Inkább Gábor, az se gyakori manapság....
2/16 anonim válasza:
Ez a ti döntésetek lesz, de személy szerint nekem is a terhességi teszt jut róla eszembe :D Én nem adnám a fiamnak. De mindenkinek más az ízlése.
3/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, pedig én Gabriella vagyok.
4/16 anonim válasza:
Nekem is tetszett, végül maradtunk egy hagyományosabb névnél
5/16 anonim válasza:
Hangzásra szép, de olyan androgün. A Gábor férfiasabb.
6/16 anonim válasza:
A Gábor gyönyörű, a Gábriel olyan feminin.
7/16 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a bibliai jelentése miatt tetszik..
Tetszik még a Benjamin név is, ez lenne a második választásom.
2014. febr. 18. 09:40
8/16 anonim válasza:
A Benjámint is femininnek találom. Mindkettőről olyan anyuci kedvence tündi bündi egyetlen kisfia jut eszembe (bocsi, nem téged akarlak bántani), mondjuk olyan harmincéves kivitelben... Férfiatlannak találom.
A Gábornak ugyanaz a jelentése, eredete, ami a Gábrielnek.
9/16 anonim válasza:
Ismerek egy Gábrielt, kemény rocker srác, szóval egyáltalán nem lányos, viszont nagyon kedves ember :))
Én rá asszociálok a névről, tehát nekem tetszik.
10/16 anonim válasza:
Nekem tetszik nagyon, gondolkodtam is rajta. A magyar Gabor nem tetszik. Vegul mas nevet valasztottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!