Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen különleges/ritka nevet...

Milyen különleges/ritka nevet adtál gyermekednek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 22:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
59%

A játszótéren mi anyukák folyton beszélgetünk! A minap mikor kisfiam épp hintázott egy kismama jött oda a fiával! Miközben a gyerkőcök szórakoztak a hintában rákérdeztem mikorra van kiírva és mi a neme a picinek! Miután mondta hogy lány rákérdeztem a névre is a válasz Noélia!

Hát nagyon megtetszett ez a név sose hallottam még ezt! :D

2014. júl. 15. 22:47
 2/23 anonim ***** válasza:
22%

Mivel az apja külföldi állampolgár, így konzuli engedéllyel kaphatott olyan nevet, ami a magyar utónév könyvben nem szerepel.

Tudomásom szerint a kisfiam az első és egyetlen olyan Magyarországon született magyar állampolgár, aki ezt a nevet viseli- bevándoroltak, letelepedettek között természetesen biztosan van ilyen nevű.

5 betűs fiúnév,úgy kell kimondani, ahogy leírjuk- nemzetközi viszonylatban is ismert.

(van pl. egy programozható beszélő kutyája, ami rappeli a nevét és hasonló- ez a keresztnév benne volt abban a kb. 5-600-as listában, amiből lehetett választani- persze inkább angolszász nyelvterületen ismert).

Azért döntöttünk ilyen keresztnév mellett, mert a vezetéknevünk sem magyar, mellette a hagyományos magyar keresztnevek viccesen hatottak volna. Kapott még egy keresztnevet, amely magyarul is létezik, abszolút nemzetközi- így nem lesz gondja a világban sehol a nevével.

2014. júl. 15. 22:50
 3/23 A kérdező kommentje:
Leírnád a nevet?
2014. júl. 15. 22:52
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
Mi a név utolsó? :)
2014. júl. 15. 22:52
 5/23 anonim ***** válasza:
62%
Attila. Ma már ritkaság számba megy a sok Ármándó, Noel, Dzsesszika, Kiara és még ki tudja mik mellett.
2014. júl. 15. 23:05
 6/23 anonim ***** válasza:
89%

Hu de kell titkolni azt a nevet, ha egy kerdes arrol szol h ird le milyen nevet adtal neki ami kulonlegesnek szamit akkor gonsolom marhara nem barkobasat akarnak jatszani.

Amugy rokonnak a kisfia a Denisz nevet kapta. :-)

2014. júl. 15. 23:07
 7/23 anonim ***** válasza:
69%
A kisfiam Damjan,a falumban ez kulonlegesnek szamit.
2014. júl. 15. 23:16
 8/23 anonim válasza:
79%
ha lány, tutira Stella!!! ;)
2014. júl. 15. 23:20
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
Noa.És kislány,ezt fontosnak tartom leírni,mert sokan hiszik fiú névnek.Nem akartam különleges nevet adni soha,de így alakult ezt tetszett meg mindkettőnknek.
2014. júl. 15. 23:21
 10/23 anonim ***** válasza:
79%

Furcsa egyébként... Annyi név van magyarországon ami külföldön az ellenkező nemnek adható!

Ariel (nekem a kishableány ugrik be mégis így hívják a barátnőm tesóját)

Armin ( aki nézi a szulejmánt tudja hogy ott nőt hívnak így itt meg fiút! Van is ilyen nevű ismerősöm)

És most a Noa! Érdekes! :D

2014. júl. 15. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!