Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen különleges/ritka nevet...

Milyen különleges/ritka nevet adtál gyermekednek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 22:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%
Az én egyik kisfiamat Odinnak hívják az apukája miatt , ő nagyon ragaszkodott hozzá , a viking mitológia miatt. A másik fiam Szilveszter ami szerintem manapság egyre ritkább és most várom a kislányunkat de az ő nevét nem tudjuk eldönteni , két esélyes van , az egyik a Csinszka a másik a Lelle
2014. júl. 17. 00:37
 22/23 anonim ***** válasza:

Bár nekünk még nincs családunk,de nagyon tetszenek a ritka nevek! Többek között:

lány nevek: Küllikki,Miett,Leila,Luca,Linett,Lorina,Anelma,Ninett,Ariella,Beneditta,Bíboranna,mili,Latinka

fiú nevek: Izidor,Benett,Diegó,Celesztin,Rodrigó,Lándor,Flórián,Krisztián,Borisz,Marcell,Miron,Lionel,Frederik

Melyiket választottátok? neked melyek tetszenek?

2015. jan. 9. 22:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Ritka lánynevek közül nekem a Tília a kedvencem, azt szívesen adnám is, ha Apa engedné. :D

Ezen kívül ismerek Domitilla, Ariella és Mirella nevű lányokat, ezek is elég ritka nevek szerintem. :)

Fiúból Larion, Miron, Amadé és Tícián nevű emberekkel találkoztam, illetve ismerek egy Alpár nevű srácot is. :)

2016. márc. 5. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!