Tényleg mostmár korainak számít, amikor mi babát vállalunk?
Figyelt kérdés
7 és fél éve vagyunk együtt a párommal, a múlt hónapban volt az esküvőnk, én 25 múltam, a párom 31 múlt. Most kezdünk próbálkozni a babával, saját (hiteles) lakásunk és hitelmentes autónk van, aránylag jó keresetünk.
Csomó mindenkitől hallom, hogy jaaaaj, ugye vártok még, éljetek még, én ha tehetném 30 alatt biztosan nem szülnék és stb stb.
Tényleg így van ez manapság? Szerintetek is várhatnánk még?
2014. jún. 25. 17:39
11/11 zabmester válasza:
Egyáltalán nem számít korainak, csak éppen most már elfogadottabbá (és gyakorivá) vált a későbbi gyerekvállalás is. Ettől még te 25 évesen egyáltalán nem számítasz túl korai gyerekvállalónak, a párod meg pláne nem. Teljesen normális korban vagytok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!