Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 24 évesen korainak tűnik a...

24 évesen korainak tűnik a gyermekvállalás?

Figyelt kérdés
3 év munkaviszonnyal,5és fél éve tartó boldog párkapcsolattal.
2013. aug. 6. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak a leendő szülők tudhatják, de nyilván ha biztosak benne, akkor nem idegenek véleményére adnak.
2013. aug. 6. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyén függő nekem például fontos, hogy a férjemnek szeretnék szülni így nekem a házasság lenne előtte.
2013. aug. 6. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
24 évesen szültem a fiamat nekem nem volt korai. Ezt mindenki maga dönti el. Nekem is fontos volt a házasság, 4 éve voltunk házasok mikor született a fiúnk.
2013. aug. 6. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
25 vagyok ,szept-re kiírva a második babával,az elsőnél 23 voltam, addigra 5 év munkaviszonnyal és 8 éves párkapcsolatban, ebből az utolsó 3 év együttélésben.
2013. aug. 6. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

24 évesen már a 3. bébink volt a pocakomban :-) éppen nem voltam 25 mikor megszületett. 20 évesen született az első.

Egyébként ne adj emberek véleményére,mert a környezetedben úgy is soknak korai lesz,pedig nem Ők élik a Te életed!

A legjobb korban vagy a gyermekvállaláshoz,és hogy dolgozol,a baba két éves koráig nem 25000 ft gyes-t kapsz,hanem azt hiszem a béred 70%-át? GYED ként (én is gyed-en vagyok,de nem tudom hány százalékot adnak)

És ha még a párkapcsolatod is boldog,és a Párod is szeretne.... Szerintem semmi,de semmi akadálya :-)

2013. aug. 6. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem korai,ezt nektek kell tudni szerintem korai 20 előtt,de amúgy magánügy.Nekem 21 évesen született a fiam,lehet korai de így jött össze :) Ne érdekeljen más véleménye.
2013. aug. 7. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!