Korainak tartanátok? Mit gondoltok? Mi a véleményetek?
Párommal 7hónapja vagyunk egyutt es hamarosan meg lesz a haz ahova bekoltozunk.
Persze a haz az en nevemen lesz. Nem fog felezodni mert vagyoni szerzodest fogunk csinaltatni. Persze nm most.
Amiota egyutt vagyunk nm vedekezunk.
Nem zarkozunk el a baba tematol. Mindketten felkeszultunk h szulok legyunk. (26/L-27/F)
Mi ugy vagyunk vele ha jon a baba megtartjuk. Abba a nagy hazba 3 gyermek is elfér. Paromnak es nekem van munkam.
Laktatok már együtt? Ha nem, akkor a babával várni kellene. 7 hónap nem túl sok, de sokkal biztosabbra nem nagyon lehet ma már menni.
Elmúlt már a rózsaszín köd? Ha nem, akkor szintén várni kellene a babával.
igen, felelőtlennek tartalak titeket. az egész szöveg, amit leírtál, korrekt lenne, ha a 7 hónap helyett mondjuk 2 év állna. de nulla együtt lakással egy friss kapcsolatban, amikor jóformán még nem is ismeritek egymást, felelőtlenség. nem lenne jó várni egy évet, amikor már érzitek, hogy merre halad a kapcsolat? nem értem, nem gondoltok a gyerekre? emlékszem milyen volt 7 hónaposan a kapcsolatom a barátommal, tökéletes volt. azóta is együtt vagyunk (3 éve), 2 éve együtt is lakunk, és annak ellenére, hogy mennyire biztosnak éreztük a legelső pillanattól a kapcsolatot, még voltak buktatók, amiket csak nehezen vészeltünk át. számtalan helyzet volt, amikor akármelyikőnk dönthetett volna másképpen, és ezeket nem tudod előre bejósolni.
gondolj már a gyerekre komolyan. nem lenne jobb egy év múlva biztos kapcsolatba szülni, mint így a rózsaszín ködbe, ami után még bármi történhet?
Időpont ma 22:27
Miért gondolod, hogy rosszul döntenének vagy felelőtlenek lennének?? Miért hiszed, hogy csak az a jó kapcsolat ha 2 ember 1-25- év után alapítanak családot??
Én az első férjemmel 5 évig "jártam" ebből 2 évet már együtt éltünk amikor úgy döntöttünk jöhet a baba. A fiúnk 4 éves volt amikor elváltunk. De már születése után rossz volt a helyzet, de mindig adtunk új esélyt a házasságnak.
Válóperem után pár hónappal a kollégám udvarolt nekem. 1 hónapig jártunk amikor összeköltöztünk. Majd újabb 1 hónap és összeházasodtunk. 2 hónapja ismertük egymást és már házasok voltunk. Még a fél éves ünnepünk sem volt meg, amikor terhes lettem. Ennek 15 éve. Ma is boldog házasok vagyunk. 2 csodás gyerekkel élünk 4-en ...
Ha a kérdező és a párja úgy gondolja, hogy miért ne élhessenek együtt, vegyenek házat, alapítsanak családot akkor nyugodtan tegyék meg. Nem felelőtlenek, nem buták..
Egy kapcsolat vagy házasság akkor is tönkremehet ha előtt 3-5 évig jártak vagy csak együtt éltek.. Működhet akkor is ha csak 2 hónapja ismerik egymást.. Nem vagyunk egyformák, sosem lehet tudni, hogy kik azok akik megtalálják életük párját. Lehet a kérdező is szerencsés és pont az élete párjába botlott bele..
Ha meg mégsem működik... nos akkor is volt szép évük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!