Mit gondoltok azokról, akik 30 felett kötnek házasságot?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 14:42
1/30 anonim válasza:
Teljesen természetes mégis mit gondolnék?
2/30 anonim válasza:
Nos, 38 vagyok es iden fogok hazassagot kotni. Mit kellene gondolnom magamrol?
3/30 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést. Nem tök mindegy ki mikor köt házasságot? Főpeg manapság sokkal jellemzőbb a 30 feletti, mint régen. 22 vagyok de még egy jó darabig tervben sincs. Szerintem ez semmilyen szempontból sem meghatározó h ki mikor.
4/30 anonim válasza:
Addigra jutottak el odáig, vagy később ismerkedtek meg...
Stbstb
Azt, hogy boldogok..
5/30 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy valaki megszolja-e oket?
Nem hiszem, hogy ez valami szegyen lenne, mindenkinek a maganugye, hogy mikor talal parra es vele egyutt el vagy ossze is hazasodnak.
6/30 anonim válasza:
Miért tetted fel ezt a kérdést? Nem látom az értelmét.
Szerintem ugyanolyan mintha korábban vagy később kötnél házasságot, nem a korodon múlik, hogy tényleg holtomiglan-holtodiglan lesz.
Akkor mit gondoljak egy nagynénémről, aki egy szerencsétlen fiatalon megköttetett házasság után (megözvegyült 34 évesen), 44 évesen megtalálta élete szerelmét és viharos gyorsasággal megint férjhez ment. Példaértékű volt ez a házassága, két galamb voltak.
7/30 anonim válasza:
Ha 30-ig nem sikerül, akkor utána már ne is, mert az gáz? :D vagy nem értem
8/30 anonim válasza:
SEMMIT. Mindenki azt tesz amit akar. Ha így döntöttek, ezt akarták, így lesznek boldogok az csakis rájuk tartozik. És miért ne tegyen meg valaki valamit a boldogságáért?
9/30 anonim válasza:
A férjem 33 volt, mikor összeházasodtunk. Én örülök neki, egy érett férfihoz mentem hozzá. Nem értem a kérdést! Ciki vagy öreg lenne valaki 30 fölött?
10/30 anonim válasza:
Szerintem a húszas években ideális a házasság, de 30 évesen sincs lecsúszva semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!