Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról, akik...

Mit gondoltok azokról, akik 30 felett kötnek házasságot?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 14:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
66%
KÉRDEZŐ nem akarsz te is hozzászólni a témához? Mint látod senki sem érti a kérdést...
2014. jan. 4. 18:15
 22/30 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy sok boldogságot nekik!
2014. jan. 4. 18:24
 23/30 A kérdező kommentje:
Ezen mit nem lehet érteni? Annyi, hogy szerintem már idősek hozzá 3x évesen.
2014. jan. 4. 18:34
 24/30 anonim ***** válasza:
71%
Nos, kerdezo, volt olyan idoszak, amikor azt gondoltam, hogy a harminc eves olyan oreg, nem is ertem minek el. 8 ev korul lehettem. Ha te ennel idosebb vagy es ennyi eszed van, hogy szerinted egy harmincas idos a hazassaghoz, akkor ne nosulj meg/menj ferjhez soha. vagy ugy tervezed, hogy 18 evesen ferjhez mesz, 30 evesen meg elvalsz, mert akkor mar idos vagy a hazassaghoz? Komolyan erdekel, hogy ennyire hulye vagy, vagy ennyire fiatal?????
2014. jan. 4. 18:48
 25/30 anonim ***** válasza:
61%
Egy komoly házasságba pont, hogy érett fejjel érdemes belevágni... húszon évesen nem vagy más csak KÖLYÖK. Az érett gondolkodástól messze (tisztelet a kivételnek). Rosszul gondolod, ez most kiderült, már megérte feltenni a kérdést. Most már tudod mi az igazság :)
2014. jan. 4. 19:05
 26/30 anonim válasza:
38%
Én rtem a kérdés miértjét régen 30 felett vénlánynak öreglánynak hivták aki nem ment férjhez. De faluhelyen még most is ezt mondjak vagy városon is néhányan
2014. jan. 4. 19:22
 27/30 anonim ***** válasza:
65%

Azt, hogy sok boldogságot nekik.

Te pedig ha egy harmincX évest öregnek tekintesz, akkor vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon ostoba.

Tudod, nem csak peteprogram létezik a világon, nem csak azért mennek férjhez a nők, hogy szüljenek, és nem csak azért nősülnek a férfiak, hogy gyerekük legyen. Ezt csak az ostoba, csőlátású emberek hiszik.

Nézd csak meg A szomszéd nője mindig zöldebb c. filmklasszist! A pasi 67 éves volt, amikor másodszor megnősült, a nő, akit elvett nem húszéves csirke, hanem egy érett 50-es, aki már eltemetett egy férjet, meggyászolta, és a halála után 5 évvel talált rá az új párjára.

Mert van élet a halál előtt, tetszik tudni, és nem csak a húszéveseké a világ. :)

2014. jan. 4. 19:47
 28/30 anonim ***** válasza:
65%
26-os: Ez tévedés. Egyrészt nem mondta a Kérdező, hogy ő nő vagy férfi, másrészt faluhelyen nem a harmincast hívják vénlánynak, hanem már a 23-ast is. Agglegények is vannak, csak azokkal az ostoba, korlátolt társadalom mindig elnézőbb - pedig nekik sokkal kevesebbe telik összedobni egy gyereket, mint egy nőnek, ugyebár...
2014. jan. 4. 19:50
 29/30 anonim ***** válasza:
70%

Arról semmit.

De a kérdezőről annál inkább gondolok valamit......

2014. jan. 4. 20:42
 30/30 anonim ***** válasza:

Unokatesóm 33 évesen nősült meg. Szerintem ebben semmi extra nincs! Mindenki akkor nősül meg/megy férjhez, amikor érettnek érzi magát rá. Ez egyaránt lehet 23, 33, 43 stb. életkorban.

Egy volt tanárnőm 55 évesen ment férjhez. Azóta nem érzem, hogy bármiről lemaradtam, és hogy jaj, vészesen közeleg a 30. :D

28N

2014. jan. 5. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!