Mit gondoltok azokról, akik 30 felett kötnek házasságot?
Már hogy az első házasság?
Nincs abban semmi ciki
Én 28 vagyok, és még párom sincs, nemhogy férjem. Mit kellene gondolnom magamról?
Szerintem teljesen normális dolog, akár 70 évesen is házasságot kötni, ha az ember akkor ismerkedik meg a szerelmével.
Miért ha 29 évesen és 364 naposan kötök házasságot akkor még nem ciki, de ha már 30 elmúltam akkor már ultragáz vagyok? Nem értem a logikát.
Ma már az emberek egyre nehezebben tudnak elhelyezkedni, önálló lakáshoz jutni a huszas éveikben, és a sok munka és számítógépes elfoglaltságok miatt párt is nehezebb találni, sokaknak csak internetes társkeresők által sikerül. És mire minden klappol, hopp az ember már elmúlt harminc, megházasodik és jöhet a baba.
Az a gáz aki ítélkezik, nem az aki 30egynéhány évesen házasodik.
Hogy végre összejött neki. Aki meg 30 felett nem házas és partner sincs olyan tervbe sincs inkabb azt sajnalom mert neki jelentősen csökkennek az esélyei.én amúgy pont 30 éves és 4 hónaposan házasodtam! De a 30 szülinapomon xar érzés volt hogy még nem vagyok házas.
Örülök ha valakimmegtalaja a párját 30 felett. Jah és végül nem bánom hogy korabban nem mentem férjhez mert volt kérőm csak nem volt az a nagy szerelem mint 30 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!