Mit gondoltok erröl? Minnesotában betiltották az olyan emberek közötti házasságot, akik nem szeretik egymást.
A videó a hírekben (angol nyelvü, 2:33)
Akik nem tudnak angolul:
Szal ott mostantol nem lehetnek házasok akik már régóta nem szexeltek vagy sokat veszekednek vagy csak a pénzér vagy csak a gyerekek miatt vannak együtt. Mer a házasság nem erre való és tök felesleges házasnak maradniuk és csak egymás idejét rabolják meg stresszesek lesznek a rossz házasságtól. És ha elválnak akk az idő meg pénz megtakaritás.
És így akk pl. nem örökölhetnek a házastársuk után meg nem kapnak tájékoztatást a korházban, nem lehet közös vagyonuk, nem parancsolhatnak a mostohagyerekeiknek, stb.
Emiatt az ottani házasságok 58%-a rögtön érvénytelen lesz mostantól.
Csak én nem értem jó hát tényleg a házasságban kéne szeretniük egymásnak az embereket de ezt ki dönti el vagy ez hogy működik? :D
Tudjuk hogy elseje van,
te meg megtanulod majd,hogy nem mindennek a szex meg a szerelem az alapja.
A tisztelet,megbecsülés,szeretet még fontosabb.
vagy gondolj bele,kétévente anyád elrángat másik pasihoz,akik között lehet jófej,meg pedofil,meg szadista,alkoholista,smucig is.
Király életed lenne mi?De legalább anyád jókat szexel.Végülis....
"Tudjuk hogy elseje van"
Nos, làtod, hàt ezért tartok én hàrom férjet egyszerre!
Az egyiket a szexért, a màsikat a pénzért, a harmadikat pedig azért, hogy legyen, aki a többieket, velem együtt, szeresse. Ideàlis, nem? ;)
Egy ideális, boldog és békés világban ez alap lenne, hogy nincsen lagzi olyannal, akit nem szeretek, de ez a világ nem olyan, szóval nem tartom valószínűnek, hogy ez működni fog. Ehhez az emberi kapcsolatok túlságosan is bonyolultak.
20/L
"...akik már régóta nem szexeltek vagy sokat veszekednek vagy csak a pénzér vagy csak a gyerekek miatt vannak együtt..."
Ezt hogyan ellenőrzik?????
Nagyon vicces!
Megmondaná valaki azt is hogy hogyan lehet "mérni" azt mennyire szeretjük a másikat mert akkor lemérem a páromon...!!!!!!!hehe hehe hehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!